i5 4690K ve 1050 Ti sistem toplama

Etuk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu sistem toplama işinden çok iyi anladığım söylenemez. Bir sistem toplamak istiyorum, bütçem kısıtlı, bir sistem hazırladım fakat bunun içinde birbiriyle uyumlu olmayan parçalar da olabilir veya bir parça çok iyiyken diğeri onun yanında düşük kalabilir, bütün bunları sizlere sormak için buradayım. Sistemim şu şekilde

İşlemci : İntel Core i5 4690K veya 4460 veya önerileriniz en çok bu noktada takıldım
Ekran Kartı : Gtx 1050 Ti 4 GB
Anakart : MSI H110M Pro-VD
RAM: Kingston 8GB Hyperx Savage DDR4 3000Mhz
SSD : Kingston 120GB HyperX FURY Sata 3.0 Cache SSD
HDD : Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

Dediğim gibi çok anlamıyorum, 4690K işlemcili bu sistem 2600 TL gibi bir fiyata çıkıyor, bütün önerilere açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
upload_2017-5-27_16-23-31.png

Bu sistemi alabilirsiniz hocam PSU biraz fazla gelir. Fakat ileride yeni sistem toplarsanız rahat kullanırsınız. Toplam 2400 TL tutuyor bu sistem. Pentium diye de korkmayın 7.nesil Pentium.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam bu işlemci ekran kartına yeterli olur mu ? Darboğaz yapar mı ? Yoksa ben Amd FX 6300 düşünüyordum hem bütçe olarak da rahatlatmış olurdu beni.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı