Cevap için teşekkür ederim. Sadece oyun değil ileriye dönük olmasını da istiyorum. Intel biraz daha masraflı bu konuda sanırım. Ek olarak kullandığım monitörün 2K olmasından dolayı Ryzen işlemcilerden daha iyi bir performans alacağım söyleniyor.
Cevap için teşekkür ederim. Sadece oyun değil ileriye dönük olmasını da istiyorum. Intel biraz daha masraflı bu konuda sanırım. Ek olarak kullandığım monitörün 2K olmasından dolayı Ryzen işlemcilerden daha iyi bir performans alacağım söyleniyor.
4K olmadığı sürece 9600K daha hızlı olacaktır. Youtube'da videoları izleyebilirsiniz. Ayrıca ben de 2K 144Hz ve 9600K kullanıcısıyım. İleriye dönükten kastınız, yayın, tasarım vb şeyler yapacaksanız tabii ki Ryzen daha mantıklı. Ama ilerde de oyun oynayacaksanız yine Intel önde
Bütçem RAM hariç 4000 tl. intel z390 ve i7 9700k için hemen hemen yetiyor aslında. Fakat dediğim gibi 2K olayı ve gelecek oyunların çoklu çekirdek desteği söylemleri insanın kafasını karştırıyor
bütçem ram hariç 4000 tl. intel z390 ve i7 9700k için hemen hemen yetiyor aslında. fakat dediğim gibi 2k olayı ve gelecek oyunların çoklu çekirdek desteği söylemleri insanın kafasını karştırıyor
Ben olsam bütçeyi zorlamadan 2600X&9600K ikilisinden birini alırdım. İleriye dönüklük için 2600X, oyun performansı için 9600K. 2700X fazlasıyla gereksiz oyun için.
Ben olsam bütçeyi zorlamadan 2600X&9600K ikilisinden birini alırdım. İleriye dönüklük için 2600X, oyun performansı için 9600K. 2700X fazlasıyla gereksiz oyun için.