Hiç sorun olmaz, 2 kat 5 kat daha fazla performans alırsın aynı fiyata GTX 970-980 ile. Ayrıca http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-970-vs-Nvidia-GTX-1070/2577vs3609 bu siteye bakınca şok olacaksın. Bunun ilk sebebi bana göre NVidia'nın AMD Freesync ile rekabet amaçlı bunu yapmış olması çünkü 60Hz olan bir monitörü 144 120 Hz'ye kadar sync sağlıyor. İkinci diğer sebep G-Sync pahalı olduğundan çoğu OEM parça satan şirket almıyor G-Sync monitörleri. Kısaca fırsat varken aynı fiyata olan GTX 970-1070 ile arada dağlar kadar fark olduğu halde uygun olması.
DDR4 serverlar için iyidir ama performansta DDR3 RAM'ler her türlü tokatlar DDR4 RAM'leri. Ben 1151 soket DDR3 RAM uyumlu olanı aldım performans için, çok da memnunum.
DDR4 serverlar için iyidir ama performansta DDR3 ramler hertürlü tokatlar DDR4 ramleri.. ben 1151 soket DDR3 ram uyumlu olanı aldım performans için çok da memnunum
Bir dayanağınız var mı DDR3 RAM'lerin DDR4 RAM'lere göre daha performanslı olduğuna dair? Şirketler salak mı daha düşük performans verecek yeni bir bellek standardı geliştirsinler?
Lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyin.
DDR4 bellekler hem daha düşük güç tüketimine sahip hem de daha fazla DIMM slotuna sahip.
DDR4 serverlar için iyidir ama performansta DDR3 RAM'ler her türlü tokatlar DDR4 RAM'leri. Ben 1151 soket DDR3 RAM uyumlu olanı aldım performans için, çok da memnunum.
Dostum işlemcin güçlü, üst seviye ekran kartlarını kaldırabilir ama o ekran kartına uygun monitör düşünmen lazım. GTX 1060 al derim, elinde hangi monitör var?