I5 4690K ve GTX 760 Sisteme GTX 1080 Almak

Ondan korkuyorum 1060 a vericeğim parayala alacağım performans, fiyat ve performans olarak çok daha yüksek kartı 1060 gibi kullandıracaksa, öyle bir kazık da atmam istemem kendimeç
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video'da işlemciye yük bindiren GTA 5 oyununun testini yapmışlar bu ayarlarda bi frenleme söz konusu değil, fakat ayarlar düşürüldüğünde muhtemelen frenleme olacaktır, öyle birşeyde olursa işlemciye OC yaparak kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video'da işlemciye yük bindiren GTA 5 oyununun testini yapmışlar bu ayarlarda bi frenleme söz konusu değil, fakat ayarlar düşürüldüğünde muhtemelen frenleme olacaktır, öyle birşeyde olursa işlemciye OC yaparak kullanabilirsiniz.

OC aktif şu anda 4Ghz de işlemci. İlgin için teşekkürler. :)

Elindeki parçaların fena değil. GTX1060 veya GTX1070 öneririm. Eğer AMD düşünürsen RX470.
Marka olarak MSI ' ın stock cooler olmayan modelleri.

Bana kalırsa sana en uygun kart rx 480 özel soğutma. Yok param var dersen GTX 1070 çak arkana bakma. (Zotac extreme edition 1070'in babası tavsiye ederim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır tam tersi asıl 4790k alırsam belli baslı parçaları yeniden almam gerekecek çünkü 4790k 1150 soket benim anakartım 1151 soket destekli ve I7 6700 1151 soket. Yanlış anlayıpda saçma bir cevap verdiysem şimdidem pardon hem zaten işlemci degiştirme şu anda söz konusu değil. Sizinde dediğiniz gibi 2018 e kadar neler neler çıkacak. Grafik kartının yetmediğini rahat bir şekilde hissediyorum önceliğim grafik kartı. İşlemci değiştireceğim gün komple yep yeni bir sisteme geçeceğim gündür diye düşünüyorum.

Üstte alıntıladığım mesajın tamamen yanlış bilgiler içeriyor. Anakartın 1150 soket sen 1151 soket sanıyorsun. 6700 işlemciyi elindeki Z97 anakart desteklemez.

Evet Z97 Gaming 7

Üstteki daha evvel yazdığım mesajı tekrar değerlendir.

İ7 6700K Gtx 1070 yap derim Sinerjiden :)
Bütün sistemi değiştirmem gerekiyor İ7 6700K' da 1151 soket. Ben de ki 1150.

daha evvel yazdığım mesajı tekrar değerlendir.

Çok düşündüm ve eğer illa bir değişiklik yapacaksam dediğin gibi yapmaya karar verdim. Sebebi; DDR4 sisteme geçmem şu anda zor olur, olsa da yarım yamalak olur. Madem elimde güzel bir anakartım, 16GB DDR3 RAM' im var. Sıfırdan başlamak yerine elimdeki sistemi yükseltip oyunlarda istediğim performansa şimdiki sistemime göre daha yaklaşmış olurum yada böyle bırakırım. Asıl soru şu DDR3 bir sistem nekadar yükseltilebilir ve herkes DDR4 ' e geçerken DDR3 yükseltmeye gerek var mı ?

İş İstasyonu – Çift Soket

Bu sistemi gördükten sonra ben neler ile uğraşıyorum dedim kendime. Hayat anlamsız geldi falan:D:p
Almanya da 9314€ toplamak mümkün.

4790K işlemci nerden baksan önümüzdeki 2 yıl içerisinde çıkacak en güçlü ekran kartını sorunsuz çalıştıracak güçtedir. Tek dezavantajı eskimiş olması ve skylake nazaran fazla ısınması. Elindeki anakartı ve RAM'i zararına satacaksan X99 üst düzey sistem toplaman gerekir. Skylake için elindekini değiştirmeye gerek yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı