i5 4690K ve GTX 970 sistem PUBG'de restart atıyor

ckmrsn

Centipat
Bilgisayar yük altında bir oyun oynadıktan sonra (mesela Forza, Apex gibi oyunlar) PUBG açtığımda bilgisayar hemen kapanıyor geri açılıyor (direkt siyah ekran kapanıyor). Hiçbir şey oynamaz iken açtığımda ise MSI Afterburner açık değil ise 1 2 saat oynatıyor yine aynı problem. Afterburner açık ise 15 30 dakika arası değişiyor. Afterburner'da izlediğim değerlere göre işlemcimin kullanımı kademeli olarak düşüyor sıcaklık olarak 80'i geçmiyor sıcaklık. Bilgisayarımın bileşenleri şu şekilde;
  • İ5 4690k
  • MSI Z97 Gaming 3 anakart
  • MSI Gaming GTX970
  • Gskill 4+4 1600MHZ DDR3 RAM
  • 750W 80+ Silver Xigmatek PSU
Sorunu bilen ya da gösterebileceğim sağlam bilgisayarcı bilen varsa yazabilir mi? (İstanbul Başakşehir'de yaşıyorum)

4 bin saat nedir. Bilmiyorum ben 60 FPS ye kilitliyorum sıkıntısız oynuyorum.

4 Çekirdekli işlemcilerin sonu geldi çattı, sistem değişikliği öneriririm. Aynı sisteme sahipmişiz şuan Ryzen 3700X ile RTX 2080'li sisteme geçtim. (4 Çekirdekten dolayı sluttering yaşıyorsun. Ben de yaşamıştım o kasma ve akcılık kaybı olayını.)

Eywallah kardeş steamda biri mesaj atsa oyundayken drop oluyor oyunda anlaşildi durum

Msi ın kombustor uygulamasını biliyorsunuzdur furmark tarzı birşey afterburner ile beraber çalışabiliyor sadece ekran kartına stress testi yaptığımda hiçbir sorun olmuyor fakat after burner içinden açılınca sanırım işlemciyi de teste sokuyor direk kapanıyor bilgisayar 3 5 saniye içinde işlemciyi teste soktuğunuda onunda bilgilerini gördüğümden diyorum ekran kartını soktugumda sadece , sadece ekran kartını bılgileri çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…