İ5 4690K ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Eğer maddi konuda sıkıntı çekeceksen gönül rahatlığıyla 4690k alabilirsin. Oyunlarda hissettirmez bile performans farkını.

@SedatYekta
Gigabyte GTX 970 G1 Gaming en performanslı GTX 970'lerden birisi. 3 fanlı tasarımı sayesinde, fanlar düşük devirde dönerken bile üstün soğutma sağlıyor. Yük altındayken biraz sesli çalışabiliyor fakat rahatsız etmiyor. OC potansiyeli yüksek fakat OC yapmanıza gerek bile yok, stok halde 1400 MHZ hızına kendisi çıkıyor. Tavsiye edebilirim.

Soruyu arkadaşa sormuşsun ama GTX970 ler arasında Galax GTX970 HOF benchmarklarda en önde çıkıyor genellikle. Onu almanı öneririm.
Soruyu arkadşa sormamın nedeni aynı karta kullanması özel bir nedeni yok hatta cevapladığın için teşekkür ederim
gigabyteyle aralarında bf gta gibi oyunlarda ortalama kaç fps fark olur biliyor musunuz ?

@SedatYekta
Marka bağımsız olarak sorunuzu cevaplayayım. Aynı seriden ekran kartı alıyorsanız genelde FPS farkı pek olmaz. Ekran kartı seçiminde önemli olan soğutma, sessizlik, fiyat gibi etkenlerdir. HOF ile Gigabyte arasında 1-2 FPS fark olabilir. Bu yapacağınız OC'ye göre değişiklik gösterebilir.

Soruyu arkadşa sormamın nedeni aynı karta kullanması özel bir nedeni yok hatta cevapladığın için teşekkür ederim
gigabyteyle aralarında bf gta gibi oyunlarda ortalama kaç fps fark olur biliyor musunuz ?
Açıkçası HOF yüksek O.C imkanı sunuyor. Fps açısından bahsetmiyoruz fps konusunda büyük bi fark olmaz ama 3 sene sonra 4 sene sonra bu iki kart eskimeye başlayıp performans düşmeye başlayınca HOF un verdiği O.C imkanı diğer kartlardan öne geçiriyor.

@SedatYekta
Gigabyte GTX 970 G1 Gaming en performanslı GTX 970'lerden birisi. 3 fanlı tasarımı sayesinde, fanlar düşük devirde dönerken bile üstün soğutma sağlıyor. Yük altındayken biraz sesli çalışabiliyor fakat rahatsız etmiyor. OC potansiyeli yüksek fakat OC yapmanıza gerek bile yok, stok halde 1400 MHZ hızına kendisi çıkıyor. Tavsiye edebilirim.
ses ve oc benim için pek önemli değil msi , asus ve galax incelemelerini Türkçe bulabiliyorum fakat gigabyte nin incelemesi yok bu 3 kartla karşılaştırdığımız zaman gigabyte nin performans durumu nedir acaba merak ediyorum

Açıkçası HOF yüksek O.C imkanı sunuyor. Fps açısından bahsetmiyoruz fps konusunda büyük bi fark olmaz ama 3 sene sonra 4 sene sonra bu iki kart eskimeye başlayıp performans düşmeye başlayınca HOF un verdiği O.C imkanı diğer kartlardan öne geçiriyor.
oc yapmayı pek düşünmüyorum açıkçası korkuyorum . bu yüzden oc performansı pek önemli değil benim için siz bu kartımı kullanıyorsunuz ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı