i5 4690K ve GTX970 Tabanlı Sistem Toplama

pcanaliz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bütçem 3500TL topladığım sistemi değerlendirirseniz sevinirim. Gta5 , Cod advenced warfare , Thief , Far Cry 4 , Crysis 4 , gibi oyunları ultra ayarlarda oynayabilir miyim? Sistemi daha iyi hale getirebilmek için fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. İşlemci soğutucuyu sistemi aldıktan 1 ay sonra alacağım.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ara Toplam3.113,94 TL
Toplam KDV560,51 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.674,45 TL
[TBODY] [/TBODY]

İmzama bak orda aradığın sistem yazıyor :D Birkaç şeyi kısman gerekebilir bütçe dolayısıyla ama temel bileşenleri ordan fikir alabilirsin.

• Intel 4690K
  • MSI Z97 Gaming 5
  • MSI GTX 970 Gaming 4G
  • Corsair H80i
  • Corsair 4x4GB Vengeance Pro 1866mhz
  • Corsair Graphite 600T White
  • Corsair Gaming Series 600w
  • Corsair GS 128GB SSD
  • WD 1TB Black HDD
  • Logitech G510
  • Logitech G300
  • Logitech F710
  • AOC i2757FM (27inç)

ben msı kalitesine pek güvenmiyorum o yüzden asus topladım zaten

Tercih meselesi. Ben de çocukluğumdan beri msi kullanan biriyim daha hiç sorun yaşamadım. Bence asus ve msi arasında fark yok. İkisinin de kullandığı bileşenlerin çoğu aynı. ASUS'un o özelliklere sahip anakartı bir kaç yüz lira daha pahalı (en azından ben alırken öyleydi). Bütçe sınırlı olduğu için bence fiyat performans dengesini göz önünde bulundurun.

Asus'un anakartlarında en çok sevdiğim yeni özelliği BIOS. Bileşen kalitesi zaten tartışılmaz, ama maddi olarak bi bütçeniz var ve bu bağlamda bazı parçalar bütçe ile orantılı tutmak gerekir. Ama şuan asus gamer anakartı yeni çıktı güzel anakarttır, bütçeyi genişletebilirseniz öneririm !

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı