İ5 4690K ve GTX980 Sistem Kaça Satılır?

Ahmetbb789

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.

Yaklaşık 4 ay önce bir bilgisayar topladım. Özellikleri;

• Asus GTX980 Ekran Kartı
  • İntel Core i5 4690K İşlemci
  • Asus H97 Pro Gamer Anakart
  • Zalman Cnps10x Hava Soğutma
  • Cooler Master Haf 912 Combat Kasa
  • Corsair 2x4 (8) DDR3 RAM

Ben bu parçaları ikinci el olarak satıp kendime yepyeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bu bilgisayarı ben vatan bilgisayardan topladım ve bana parçaları ikinci el olarak satabileceklerini söylediler. Sizce bu parçalar ne kadar eder açıkçası pek de kandırılmak istemiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Eğer sıfır toplanmaya kalkılırsa 4000tl'yi geçen bir sistem. En az 3400tl bence daha da aşağı inmenizi tavsiye etmem.

Çok teşekkürler. bu arada alacağım bilgisayarın özellikleri de şunlar;

-Asus GTX Titan X Ekran Kartı
-İ7 6700K İşlemci
-Thermaltake Core V71 Kasa
-Asus Maximus VIII Ranger Anakart
-G SKILL 8x2 (16) DDR4 Ram
-Corsair Haydro Serisi H110i GTX Sıvı Soğutma

Böyle bir ekran kartına hangi güç kaynağı alınmalı modelini yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

İki sistemde çok güzel neden satmak istiyorsunuz bence biraz daha bekleyin AMD yeni işlemciler çıkarınca fiyatlarda düşüş olacaktır diye tahmin ediyorum. Çünkü gümbür gümbür geliyorlar. :D

bu sistemi niye satıyorsunuz ki, ,i7 skylake geçince daha mı hızlanacak yoook aynı şeyler fark edemeyeceğiniz hızlar söz konusu, ben olsam o sistemi satmam yukarıda arkadaşın dediği gibi amd'nin yeni zen mimarisi gelecek bakalım o nasıl performans verecek belki skylake serisini ezebilecek performans sunacak kim bilebilir o zamanda gider amd toplarsınız :)

AMD'nin işlemcilerini biraz açıklar mısınız? Bu ara da r9 295X2 mi, yoksa Titan X mi tavsiye edersiniz cevaplarsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı