Dual BIOS diyorum, 8 faz diyorum. Geldim, buradayim? En azindan O.C'un dibine vurmak isteyenlere MSI Gaming 5 onerecek kadar fanboy degiliz
4 faz ile 8GHz hedefliyorsunuz sanirim
Gigabyte en dogru secim. BIOS icerigi oldukca genis ve 4 farki BIOS stili var. Neden mi begenilmiyor? Cunku MSI gibi hazir 2-3 tane tus verip O.C yapmak istiyorsan buna bas, yok 5GHz istiyorsan suna bas gibi vaadlerde bulunmuyor. Yanlis hatirlamiyorsam 6-7 adet farkli O.C ayari var ve tikladiginda aktiflesiyor. Bunlarin cogu senin kullanim amacina gore programlanmia durumda. Bilgisayara gecince ayrintili yazarim
Lakin Hero konusuna takildiysan ayni kafadayiz, bence de Hero modeli Gigabyte'dan ustun. Ama aradaki fiyat farki bence fazla ve Gigabyte yine one geciyor bu secimde de.
Gelelim sogutmaya. Bilgisayarda ne is yapacaksin ki sivi sogutma dusundun? En saglam markalardan olan Noctua hava sogutmalarina yonel. Olmadi Hyper 212X al. Sivi sogutma ihtiyac degil, arzulari karsilamadan ibaret. Aralarinda cok fark yok.
PSU konusunda hemfikirim seninle, EVGA deneyimi yasaman lazim. Isinin en iyisini yapiyorlar her konuda.