Aynen. H serilerinin üstünde gelen fanların sessiz olmadığını, heveslilerin SPyle değiştirdiklerini çok duymuşdum. Aslında zorlasam H110 da alırım ama değer mi? Değerse onu alayımSana Macho öneriyorsak bir nedeni var elbet.
H80I veya H100I gibi soğutucuların sessizlik vaadi zaten yokOnlar performans odaklı soğutma sistemleri. Yük altına girdiklerinde kasanın içerisinde bir canavar yattığını bariz bir biçimde hissettirirler. Serinin ismine bakarsan zaten ne vaad ettiği anlarsın
Ancak Macho onun kadar performanslı olamasa da sıcaklık konusunda 2 adım gerisinde olup sessizlik konusunda 5 adım önünde takılmaktadır. Bence doğru olan da kesinlikel budur.
Macho konusunda şüphen olmasın, fazlasıyla iyi bir tercih olacaktır.
Tamamdır o zamanSon kez söylüyorum, al şu lanet olası Macho'yu![]()
Yok hocam, maksat almışken incelemesini de yapmakdı, aldıkdan sonra en az 1 yıl ellemem. Ama şöyle bir cümle dikkatimi çekdi. Biraz büyükmüş, Hero ve TridentX RAM"lerle çakışmaz her haldeBu soğutucuyu, incelemesini yapmak için alacaksan zaten hiç alma
Soğutucuyu hız aşırtma için al, almışken de incelemesini yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.