Net bir bilgim yoktu, sanırım diyerek de bunu belirttim, yine de yanlış bilgi için kusura bakmayın. OBS dolayısıyla işlemci kullanımı %100'e çıkmış belli ki.
Evet, normal değerler olması gerektiği gibi. Şahsen bir sıkıntı göremedim. RX 570 ile yüksek ayarlarda zaten 70-80 FPS alırsınız maksimum. Arma 3 sıkıntılı bir oyun. Kafaya pek takmayın.
Net bir bilgim yoktu, sanırım diyerek de bunu belirttim, yine de yanlış bilgi için kusura bakmayın. OBS dolayısıyla işlemci kullanımı %100'e çıkmış belli ki.
Evet, normal değerler olması gerektiği gibi. Şahsen bir sıkıntı göremedim. RX 570 ile yüksek ayarlarda zaten 70-80 FPS alırsınız maksimum. Arma 3 sıkıntılı bir oyun. Kafaya pek takmayın.
Darboğaz konusu olmadığı için ben de rahatladım şuan. RX 570'e R9 280 modelinden geçiş yaptım ve gözle görülür bir fark ortaya çıktı. Şuan çok memnunum sistemim her ne kadar da eski nesil olsa da aldığım sonuç ve f/p deneyimi gerçekten beni tatmin etti. 950 Liraya bu kadar performans farkı yaratacak bir ürün olacağını tahmin etmiyordum. Yardımlarınız için de teşekkürler tekrardan.