İ5 4690k ve Z97 Gaming 5 Sistem tavsiyesi.

Daha fazla  
Arkadaşlar bu 3'lü sizce nasıl? Ekran kartını 2-3 sene sonra degistirebilirim imkan var ona göre yorum yapın. Bütün olarak sizce iyi bir sistem mi ?
Screenshot_2015-02-21-10-24-11.png

Sistemin geri kalanı alınanlar:
1.Gskill 2x4
2.120 gb samsung SSD
3.Asus 23.6 1ms
4.Seagate 1tb hdd
5.Corsair spec 02+650w PSU
6.Hyper T4 Soğutucu
Nakit:2100 lira var elimde.
Screenshot_2015-02-21-10-25-41.png

Z97 Gaming 5 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Şu an BIOS'unda bir bug var ve Fix'i çıkmasına rağmen güncellemeye cesaret edemiyorum çünkü ne Dual BIOS'u var ne de stabil bir BIOS güncelleyicisi.

Dün sistemime bir modifiye yaparak İ5 4690 ve z97 gaming 5 aldım montajını yaptım direk biosu güncelledim sorunsuz güncellendi bu bug olayıyla karşılaşmadım ramlerinden tut işlemci sogutucusuna kadar sistemimiz aynı sadece benim PSU Corsair CX750M ekran kartıda Asus R7-260x O.C 2gb 128 bit sistem çok stabil her türlü oyunuda sıkıntısız denedim bir problem yaşamadım benim işlemci O.C özelliği yok yapmıcağım için K sına gerek duymadım anakart seçimin bence GAMİNG 5 olsun

BIOS'u nasıl güncellediğini anlatabilir misin? Ben de yapmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. En azından başarmış biriyle konuşursam sanırım daha rahat yapabilirim.

BIOS'u nasıl güncellediğini anlatabilir misin? Ben de yapmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. En azından başarmış biriyle konuşursam sanırım daha rahat yapabilirim.

Öncelikle MSİ ın kendi sitesine gir şu linkten en güncel biosu indir
MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası...

Daha sonrasında bu indirdiğin dosyaları Herhangi bir boş USB nin içine at pc ye reset at F11 le biosa gir sol alttan flası seç ekranda 3 seçenek çıkıcak yanlış hatırlamıyosam en alttakine giriyosun ekrana USB seçmen için bir pencere geliyor ordan USB yi seçip onaylıyosun sistem kendine reset atıyor ve yüklüyor bukadar basit çokta seri oluyor lakin bunu yaparken PC'in UPS ye bağlı olursa iyi olur aksi taktirde elektrik kesintisi falan olursa bios bidaha açılmayabilir

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı