i5 5. nesil sistem CS:GO ve GTA V kaldırır mı?

Hocam gönderdiğim videoda testleri mevcut fakat bu sistem sizin sisteminizden daha iyi olduğu için siz bu testlerdeki FPS değerlerinden bir daha düşük FPS alacaksınızdır.

Hocam her şeyi aynı özelliğe sahip laptop ve masaüstü bir sistem karşılaştırırsak masaüstü olan sistem çok daha iyi performans verecektir çünkü laptoptaki ekran kartları kasaya sığdırabilmek için küçük oluyor ve böylelikle masaüstü bir sisteme kıyasla daha düşük performans alıyorsunuz. Bir de ısınma problemi var tabii.

Evet hocam o fiyata daha güçlü bir sistem bulabiliriz.

Öğrencıyım laptop alacağım. Ne alabilirim?

Düşük ayarlarda 40- 60 fps arası değer verir. Laptop için ortalama değerlerde. Oyun oynatıcak düzeyde bir ekran kartı ama fiyat konusunda daha iyilerini bulabilirsin biraz daha araştır hemen karar verme. Ben olsam buna maksimum 4000 verirdim 3500 4000 civarı ederi var. Laptopu oyun için istiyorsan orta ve düşük ayarlarda yine oynarsın bunla yeni oyunlar hariç. 4gb ram isteyen oyunları düşük ve orta ayarlarda oynarsın. Ama dediğim gibi oyun için alacaksan bu laptopu 4000 den fazla vermezdim ben buna. Laptop için çok alternatif yok genelde. 5k civarına yine buna yakın olur özellikleri. Çok da farketmez oyun performansı. 3500 4000 lira civarı bu tarzda bir çok laptop bulabilirsin en azından 1000 liran cebinde kalsın. İyi bir performans istiyorsan zaten en az 8 10k civarı parayı gözden çıkarman lazım.Onun haricinde 4k civarında buna yakın performans verecek laptop bulursun bence.

Hocam bütçenizi biraz aşıyor ama bunu buldum.
sahibinden.com user login
Oyun performansı için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bunda 12 GB Ram var bu daha iyi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı