Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #11 skrrtskrrt dedi: Güç tuşuna basınca ne tepki veriyor alet? Güç tuşunun etrafındaki ışık yanıyor değil mi? Laptop önce açılıyor, siyah ekran geliyor sonra tekrar kapanıyor mu? Hiç BIOS'a girdin mi Linux'u kurduktan sonra? Genişletmek için tıkla... Açıldığında sadece ses geliyor ışık yanıyor ve ekran hiç gelmiyor. Hocam bir de ara sıra sesler geliyor bir şey olmaz değil mi?
skrrtskrrt dedi: Güç tuşuna basınca ne tepki veriyor alet? Güç tuşunun etrafındaki ışık yanıyor değil mi? Laptop önce açılıyor, siyah ekran geliyor sonra tekrar kapanıyor mu? Hiç BIOS'a girdin mi Linux'u kurduktan sonra? Genişletmek için tıkla... Açıldığında sadece ses geliyor ışık yanıyor ve ekran hiç gelmiyor. Hocam bir de ara sıra sesler geliyor bir şey olmaz değil mi?
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 20 Şubat 2021 #12 Airlemur89765 dedi: Açıldığında sadece ses geliyor ışık yanıyor ve ekran hiç gelmiyor. Hocam bir de ara sıra sesler geliyor bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kapanırken geliyor değil mi? Elektrik kesilmesi gibi bir ses.
Airlemur89765 dedi: Açıldığında sadece ses geliyor ışık yanıyor ve ekran hiç gelmiyor. Hocam bir de ara sıra sesler geliyor bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kapanırken geliyor değil mi? Elektrik kesilmesi gibi bir ses.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #13 skrrtskrrt dedi: Kapanırken geliyor değil mi? Elektrik kesilmesi gibi bir ses. Genişletmek için tıkla... Hocam sesi YouTube'da arıyorum bulursam atarım.
skrrtskrrt dedi: Kapanırken geliyor değil mi? Elektrik kesilmesi gibi bir ses. Genişletmek için tıkla... Hocam sesi YouTube'da arıyorum bulursam atarım.
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 20 Şubat 2021 #14 Airlemur89765 dedi: Hocam sesi YouTube'da arıyorum bulursam atarım. Genişletmek için tıkla... Aramana gerek yok. Elektrik kesilmesi gibi bir cızırtı değil mi?
Airlemur89765 dedi: Hocam sesi YouTube'da arıyorum bulursam atarım. Genişletmek için tıkla... Aramana gerek yok. Elektrik kesilmesi gibi bir cızırtı değil mi?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #15 skrrtskrrt dedi: Aramana gerek yok. Elektirk kesilmesi gibi bir cızırtı değil mi? Genişletmek için tıkla... Cızırtı değil notası dı dı dı dın.
skrrtskrrt dedi: Aramana gerek yok. Elektirk kesilmesi gibi bir cızırtı değil mi? Genişletmek için tıkla... Cızırtı değil notası dı dı dı dın.
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 20 Şubat 2021 #16 Airlemur89765 dedi: Cızırtı değil notası dı dı dı dın. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ama her neyse. Bilgisayarın tuşuna basar basmaz devamlı F2'ye bas. BİOS'a girmeye çalış.
Airlemur89765 dedi: Cızırtı değil notası dı dı dı dın. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ama her neyse. Bilgisayarın tuşuna basar basmaz devamlı F2'ye bas. BİOS'a girmeye çalış.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #17 skrrtskrrt dedi: Anlamadım ama her neyse. Bilgisayarın tuşuna basar basmaz devamlı F2'ye bas. BIOS'a girmeye çalış. Genişletmek için tıkla... Denedim girmiyor.
skrrtskrrt dedi: Anlamadım ama her neyse. Bilgisayarın tuşuna basar basmaz devamlı F2'ye bas. BIOS'a girmeye çalış. Genişletmek için tıkla... Denedim girmiyor.
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 20 Şubat 2021 #18 Airlemur89765 dedi: Denedim girmiyor. Genişletmek için tıkla... Birde FN tuşu ile F2'ye devamlı birlikte bas. Bu da olmaz ise başka bir çözümüm yok.
Airlemur89765 dedi: Denedim girmiyor. Genişletmek için tıkla... Birde FN tuşu ile F2'ye devamlı birlikte bas. Bu da olmaz ise başka bir çözümüm yok.