i5 5200u laptop için RAM tavsiyesi

Bütçe
150

Little Grogu

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar 5 yıl önce bir laptop aldım o zamanlar 4 GB RAM ile idare ediyordum ama artık çoğu oyun hatta internet de zaman geçirmek için bile 4 GB yetersiz kalmaya başladı ve çoğu oyunda FPS düşmesi yiyordum. Ben de RAM yükseltmeye karar verdim. 4 GB RAM önerisi yapar mısınız? Şu an kullandığım 4 GB RAM.

Dosya Ekleri

• 777.PNG
    20 KB · Görüntüleme: 59
  • 88888.PNG
    15,4 KB · Görüntüleme: 50
  • Ekran Alıntısı.PNG
    13,3 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisinden performans>bellek kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız?

Görev yöneticisinden performans>bellek kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız?

Kusura bakmayın biraz geç yazdım yazım yanlışından dolayı yetkilerim kısıtlanmıştı da.
4 GB DDR3 1600 MHz RAM almanız gerekiyor. Boşuna sıfır almayın 2. el 100₺ ye bulursunuz. Ek olarak HDD disk birleştirme yapın veya SSD'ye geçin.

Ne yazık ki 2.el RAM'lere gidip kendim bakmadıkça güvenmiyorum.

Merhaba bu RAM'i ben ararken zaten görmüştüm ama teşekkürler bütçem 150TL.
4 GB DDR3 1600 MHz RAM almanız gerekiyor. Boşuna sıfır almayın 2. el 100₺ ye bulursunuz. Ek olarak HDD disk birleştirme yapın veya SSD ye geçin.
Merhaba bu rami almayı planlıyorum sizce sorun çıkartır mı 4.nesil işlemciler ile uyumlu yazmış satıcı benim işlemcim 5.nesil SIFIR 4 GB KİNGSTON 1600 MHZ 1.5 VOLT SODIMM RAM YÜZDE 50 PAHA - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 922280082

Dosya Ekleri

• wqdqwdwq.PNG
    31,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…