Gametracker Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #1 Ben Windows 10 kullanıyorum ve Intel i5 5200U 2.20GHz, 8 GB RAM, AMD Radeon R7 M.260 kullanıyorum ve CS 1.6'da 10-30 FPS alıyorum. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2020
Ben Windows 10 kullanıyorum ve Intel i5 5200U 2.20GHz, 8 GB RAM, AMD Radeon R7 M.260 kullanıyorum ve CS 1.6'da 10-30 FPS alıyorum. Çözümü nedir?
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 26 Aralık 2020 #2 Grafik ayarlarından render aygıtını OpenGL olarak değiştirmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 26 Aralık 2020 #3 Harici ekran kartı ile çalıştığına emin misiniz? Windows Ayarları'na gidin. Arama kısmına "grafik" yazın, "Grafik ayarları" görünecek. Oraya gidin. "Gözat" seçeneğine tıklayın Oyunun kurulu olduğu yere gidin, oyunun EXE dosyasını seçin. EXE dosyasını listeye ekledikten sonra, üstüne tıklayın. Genişleyecek. "Seçenekler" seçeneğine tıklayın, çıkan pencerede "Yüksek Performans" seçeneğini işaretleyin. Ardından kaydedin. Oyun harici ekran kartı ile çalışacak. Artı 0 Eksi
Harici ekran kartı ile çalıştığına emin misiniz? Windows Ayarları'na gidin. Arama kısmına "grafik" yazın, "Grafik ayarları" görünecek. Oraya gidin. "Gözat" seçeneğine tıklayın Oyunun kurulu olduğu yere gidin, oyunun EXE dosyasını seçin. EXE dosyasını listeye ekledikten sonra, üstüne tıklayın. Genişleyecek. "Seçenekler" seçeneğine tıklayın, çıkan pencerede "Yüksek Performans" seçeneğini işaretleyin. Ardından kaydedin. Oyun harici ekran kartı ile çalışacak.
Junji Ito Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 713 Çözümler 6 26 Aralık 2020 #4 Konsoldan fps_max 0 yaparsanız ve @ekmeğin altındaki etiket hocamın dediğini yaparsanız sorununuz çözülecektir. Artı 0 Eksi
Konsoldan fps_max 0 yaparsanız ve @ekmeğin altındaki etiket hocamın dediğini yaparsanız sorununuz çözülecektir.
KS KS Gametracker Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #5 ekmeğin altındaki etiket dedi: Grafik ayarlarından render aygıtını OpenGL olarak değiştirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... öyle zaten ama 30 fps filan alıyorum Junji Ito dedi: Konsoldan fps_max 0 yaparsanız ve @ekmeğin altındaki etiket hocamın dediğini yaparsanız sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... bende 333 sabit steam kulanıyorum zaten ama az fps alıyorum Ellie Williams dedi: Harici ekran kartı ile çalıştığına emin misiniz? Windows Ayarları'na gidin. Arama kısmına "grafik" yazın, "Grafik ayarları" görünecek. Oraya gidin. "Gözat" seçeneğine tıklayın Oyunun kurulu olduğu yere gidin, oyunun EXE dosyasını seçin. EXE dosyasını listeye ekledikten sonra, üstüne tıklayın. Genişleyecek. "Seçenekler" seçeneğine tıklayın, çıkan pencerede "Yüksek Performans" seçeneğini işaretleyin. Ardından kaydedin. Oyun harici ekran kartı ile çalışacak. Genişletmek için tıkla... bende grafik çıkmıyor ayarlarda Son düzenleme: 27 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
ekmeğin altındaki etiket dedi: Grafik ayarlarından render aygıtını OpenGL olarak değiştirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... öyle zaten ama 30 fps filan alıyorum Junji Ito dedi: Konsoldan fps_max 0 yaparsanız ve @ekmeğin altındaki etiket hocamın dediğini yaparsanız sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... bende 333 sabit steam kulanıyorum zaten ama az fps alıyorum Ellie Williams dedi: Harici ekran kartı ile çalıştığına emin misiniz? Windows Ayarları'na gidin. Arama kısmına "grafik" yazın, "Grafik ayarları" görünecek. Oraya gidin. "Gözat" seçeneğine tıklayın Oyunun kurulu olduğu yere gidin, oyunun EXE dosyasını seçin. EXE dosyasını listeye ekledikten sonra, üstüne tıklayın. Genişleyecek. "Seçenekler" seçeneğine tıklayın, çıkan pencerede "Yüksek Performans" seçeneğini işaretleyin. Ardından kaydedin. Oyun harici ekran kartı ile çalışacak. Genişletmek için tıkla... bende grafik çıkmıyor ayarlarda