Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Nisan 2022 #1 Resimdeki gibi hata aldım. EFI: EFI.zip. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2022
Çözüm Boranity 3 Nisan 2022 tristessehivernale dedi: Sonuç nedir? Kurulum başarılı oldu mu? Genişletmek için tıkla... Kurulum basarili fakat ethernet kextini atmayi unuttugum icin internete baglanamadim Hackintool vesaire yoktu imajda. O yuzden sinavlar bitince tekrar kurulum yapacagim.
tristessehivernale dedi: Sonuç nedir? Kurulum başarılı oldu mu? Genişletmek için tıkla... Kurulum basarili fakat ethernet kextini atmayi unuttugum icin internete baglanamadim Hackintool vesaire yoktu imajda. O yuzden sinavlar bitince tekrar kurulum yapacagim.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 2 Nisan 2022 #2 Bununla deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Artı 0 Eksi
KS KS Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Nisan 2022 #3 e.n.e.s dedi: Bununla deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu seferde böyle kaldı. @453482 @tristessehivernale Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Bununla deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu seferde böyle kaldı. @453482 @tristessehivernale
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 2 Nisan 2022 #4 Bir de bununla deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Artı 0 Eksi
KS KS Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Nisan 2022 #5 e.n.e.s dedi: Bir de bununla deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Şimdi de boot ederken yeniden başlatıyor sistemi. Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Bir de bununla deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Şimdi de boot ederken yeniden başlatıyor sistemi.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 2 Nisan 2022 #6 Bizim imaj ile mi deniyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Nisan 2022 #7 tristessehivernale dedi: Bizim imaj ile mi deniyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayir ama simdi sizin imajinizin icindeki config ile denedim ve su an kuruluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Bizim imaj ile mi deniyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayir ama simdi sizin imajinizin icindeki config ile denedim ve su an kuruluyor.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 3 Nisan 2022 #8 Sonuç nedir? Kurulum başarılı oldu mu? Artı 0 Eksi
KS KS Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 3 Nisan 2022 #9 tristessehivernale dedi: Sonuç nedir? Kurulum başarılı oldu mu? Genişletmek için tıkla... Kurulum basarili fakat ethernet kextini atmayi unuttugum icin internete baglanamadim Hackintool vesaire yoktu imajda. O yuzden sinavlar bitince tekrar kurulum yapacagim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
tristessehivernale dedi: Sonuç nedir? Kurulum başarılı oldu mu? Genişletmek için tıkla... Kurulum basarili fakat ethernet kextini atmayi unuttugum icin internete baglanamadim Hackintool vesaire yoktu imajda. O yuzden sinavlar bitince tekrar kurulum yapacagim.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 3 Nisan 2022 #10 Tekrar kurmak yerine başka bir bilgisayara erişiminiz varsa oradan indirip, flash bellek aracılığı ile Hackintosh'unuza atabilirsiniz. Konuyu çözüldü olarak işaretliyorum, başka bir soru/sorun için yeni bir konu açarsınız. Artı 0 Eksi
Tekrar kurmak yerine başka bir bilgisayara erişiminiz varsa oradan indirip, flash bellek aracılığı ile Hackintosh'unuza atabilirsiniz. Konuyu çözüldü olarak işaretliyorum, başka bir soru/sorun için yeni bir konu açarsınız.