i5 5200U sisteme yükseltme önerisi

Yusuf Erens

Decapat
Daha fazla  
Sitede yeniyim yanlış kategoriyi seçtiysem kusura bakmayın en yakın kategori bu geldi.

Kasmadan düzgünce Unity 3D ve Adobe Photoshop kullanmak istiyorum, fazla harcama yapmak istemiyorum (en fazla 1000TL) en uygun fiyatlı geliştirmeyi önerir misiniz sizce neleri değiştirmeliyim? Ek soru: RAM'i 4+4 GB mı yoksa 8+4 GB mı yapmamı önerirsiniz?

BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİ (Laptop)

Anakart = HP 80C2.
İşlemci = Intel Core i5 5200U (2.20ghz)
Çözünürlük = 1366 X 768 (32bit)
Ekran kartı = Intel HD Graphics 5500 (2.20ghz)
RAM = DDR3 (1x4GB) RAM var(1600MHz)
Depolama sistem + SSD = 929 GB.
DirectX sürümü = DirectX 12.
İşletim sistemi = Windows 10 (64 bit)

Eksik bilgi yazdıysam söyleyin en fazla 30 dakika içinde cevap veririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitede yeniyim yanlış kategoriyi seçtiysem kusura bakmayın en yakın kategori bu geldi.

Kasmadan düzgünce Unity 3D ve Adobe Photoshop kullanmak istiyorum, fazla harcama yapmak istemiyorum (en fazla 1000TL) en uygun fiyatlı geliştirmeyi önerir misiniz sizce neleri değiştirmeliyim? Ek soru: RAM'i 4+4 GB mı yoksa 8+4 GB mı yapmamı önerirsiniz?

bilgisayarın özellikleri (laptop)

Anakart = HP 80C2.
İşlemci = Intel Core i5 5200U (2.20ghz)
Çözünürlük = 1366 X 768 (32bit)
Ekran kartı = Intel HD Graphics 5500 (2.20ghz)
RAM = DDR3 (1x4GB) RAM var(1600MHz)
Depolama sistem + SSD = 929 GB.
DirectX sürümü = DirectX 12.
İşletim sistemi = Windows 10 (64 bit)

Eksik bilgi yazdıysam söyleyin en fazla 30 dakika içinde cevap veririm.

Photoshop RAM ve GPU isteyen bir program, o yüzden RAM'i elinizden geldiği kadar yükseltmeye bakın.

Photoshop RAM ve GPU isteyen bir program, o yüzden RAM'i elinizden geldiği kadar yükseltmeye bakın.
Intel core i5 5200U (2.20ghz) yeterli bir işlemci mi ? Rami 12gb yaptıktan sonra kasma vb. yaşar mıyım ?
RAM eklemek dışında yapabileceğiniz bir şey yok.
8+4 Daha iyi olcaktır.
M.2 SSD desteği varmı bulamadım ama sanırım var 256GB'da m.2 ssd alın.
Rami 12 gb yaptıktan sonra Intel core i5 5200U (2.20ghz)işlemci ile sorun yaşar mıyım ? kasma vb.

Intel Core i5 5200U (2.20ghz) yeterli bir işlemci mi? RAM'i 12 GB yaptıktan sonra kasma vb. yaşar mıyım?

İşlemci 1920x1080 resim işlemek için ideal bir işlemci. Ancak 2K veya 4K resim işlemek için daha güçlü işlemci lazım. RAM miktarı arttıkça program daha rahat çalışır. Büyük ihtimal ile kasma bitecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı