i5 5200U ve GT 940M CS:GO Düşük FPS

berkkosar

Kilopat
Eski bir bilgisayarım var. Onda CS GO açmaya çalıştım ve en düşük ayarlarda 30-40 FPS alıyorum. Ama YouTube'da videolarını izlediğimde 110-120 FPS alıyorlar. Bunun sebebi ne olabilir acaba?

İşlemci: i5 5200U
Ekran kartı: GT 940M
RAM: 8 GB 1600 MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada etken ekran kartı değil işlemci, daha iyi işlemcili sistemlerde FPS biraz daha yüksek olabilir. 30 da fazla düşük değer yalnız. Eğer ısınma gibi bir sorun yoksa, prize takılı şekilde, güç ayarlarından yüksek performans seçili, oyun içi ayarlarından ''çoklu CPU etkin'' seçili şekilde tekrar dene.

Isınma sorunları olabilir. MSI Afterburner ile oyun içi değerleri kontrol ediniz.

Eski bir bilgisayarım var. Onda CS GO açmaya çalıştım ve en düşük ayarlarda 30-40 FPS alıyorum. Ama YouTube'da videolarını izlediğimde 110-120 FPS alıyorlar. Bunun sebebi ne olabilir acaba?

İşlemci: i5 5200U.
Ekran kartı: GT 940M.
RAM: 8 GB 1600 MHz.

Oyuna pil ayarını yüksek performansa alarak girin. Ayrıca NVIDIA denetim masasında CS GO'yu program ekle kısmında yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi olarak ekleyin ve ilgili grafik ayarlarını en yüksek performans için ayarlayın. Son olarak bilgisayar ısınınca yüksek işlemci frekansını koruyabiliyor mu? Aşırı ısıdan dolayı işlemci alt frekanslara iniyorsa performansınız düşük olur.

İşlemci: i5 5200U.
Ekran kartı: GT 940M.
RAM: 8 GB 1600 MHz.

GT 740M ekran kartım ve i5 3230M işlemcim ile en düşükte 80-120 arası FPS alıyorum, NVIDIA ekran kartı ile başlatmıyorsunuz büyük ihtimal.

Oyuna pil ayarını yüksek performansa alarak girin. Ayrıca NVIDIA denetim masasında CS GO'yu program ekle kısmında yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi olarak ekleyin ve ilgili grafik ayarlarını en yüksek performans için ayarlayın. Son olarak bilgisayar ısınınca yüksek işlemci frekansını koruyabiliyor mu? Aşırı ısıdan dolayı işlemci alt frekanslara iniyorsa performansınız düşük olur.
Hayır ısınma ile ilgili bir sıkıntım yok
Birşey soracam.CS GO gibi bir oyunda 5 gb ram tüketmesi normal mı?(en düşük ayarlarda)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı