metehan5 Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 255 26 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar normal mi? Sistem; İşlemci: i5 3.60 GHZ RAM: 8GB Ekran kartı: GeForce 9500 (Aynı sorunu roblox'da da yaşıyorum.) Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2019
Arkadaşlar normal mi? Sistem; İşlemci: i5 3.60 GHZ RAM: 8GB Ekran kartı: GeForce 9500 (Aynı sorunu roblox'da da yaşıyorum.)
Çözüm Sakitsu 26 Haziran 2019 Bana kalırsa o sisteme o ekran kartı uymamış. Benimkinden bile eski sanırım
Bozuk PC Tuşu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 1.507 Çözümler 13 Yer Klavye Daha fazla Meslek Harf, sayı yazmak. 26 Haziran 2019 #2 Hangi ayarlarda oynuyorsun? Artı 0 Eksi
Sakitsu Kilopat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 156 Çözümler 2 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2019 #3 Bana kalırsa o sisteme o ekran kartı uymamış. Benimkinden bile eski sanırım Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS metehan5 Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 255 26 Haziran 2019 #4 Bozuk PC Tuşu dedi: Hangi ayarlarda oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... 1024x768 En düşük ayarlarda, normal mi ? Sakitsu dedi: Bana kalırsa o sisteme o ekran kartı uymamış. Benimkinden bile eski sanırım Genişletmek için tıkla... Dostum hadi CS:GO yu anladım roblox ne alaka en yüksek ayarlarda oynayamıyorum? yani roblox gibi bir oyunu bu sistem ağlatması gerekmiyor mu ? Bozuk PC Tuşu dedi: Hangi ayarlarda oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Sakitsu dedi: Bana kalırsa o sisteme o ekran kartı uymamış. Benimkinden bile eski sanırım Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar çok özür diliyorum işlemci m İ5 3550 ama genede roblox da nede kasıyor anlayamadım. Son düzenleme: 26 Haziran 2019 Artı 0 Eksi
Bozuk PC Tuşu dedi: Hangi ayarlarda oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... 1024x768 En düşük ayarlarda, normal mi ? Sakitsu dedi: Bana kalırsa o sisteme o ekran kartı uymamış. Benimkinden bile eski sanırım Genişletmek için tıkla... Dostum hadi CS:GO yu anladım roblox ne alaka en yüksek ayarlarda oynayamıyorum? yani roblox gibi bir oyunu bu sistem ağlatması gerekmiyor mu ? Bozuk PC Tuşu dedi: Hangi ayarlarda oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Sakitsu dedi: Bana kalırsa o sisteme o ekran kartı uymamış. Benimkinden bile eski sanırım Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar çok özür diliyorum işlemci m İ5 3550 ama genede roblox da nede kasıyor anlayamadım.