i5-6200U sistemde "KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" mavi ekran hatası

Onizuka

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x8
SSD veya HDD modeli
128GB SSD
Ekran kartı
GT940M
İşlemci
i5-6200U
Cihazda Windows 10 sorunsuz bir şekilde kullanıyordum muhtemelen otomatik Windows güncellemeleri sonrası "KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" kodlu mavi ekran hatası almaya başladım. Sonrasında ise sistem geri yükleme yaptım ve artık PC açılır açılmaz bir dakika içerisinde aynı hatayı verip yeniden başlıyordu. Telefondan USB'ye Windows 10 22H2 X64 yazdırıp temiz kurulum yapacaktım fakat kurulum ekranında tüm sürücü bölümlerini sildim ve PC yeniden başlattım, bu sefer de SSD ve USB BIOS'ta görünüyor fakat boot ekranında seçenek olarak çıkmıyorlardı. Bu sefer de Win 8.1 Pro X64 mrb olarak USB'ye yazıp boot edip kurulumu gerçekleştirdim. Tekrar Windows 10 22H2 USB'ye GPT olarak yazdırıp boot ettiğimde direk olarak aynı "KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" kodlu mavi ekran hatasını alıyorum. Microsoft'un sitesinden Windows yükleme aracını indirip yükseltme yapmaya çalıştığımda ise dosyaları indiriyor fakat kurulum açılırken "modern setup host" çalıştırmayı durdurdu hatası alıyorum. USB'ye yazdığım Windows 10 22H2 ve Windows yükleme aracı ile indirdiğim ISO dosyasını C dizinine açıp setup ile çalıştırmaya kalktığımda ise yine aynı "modern setup host" çalıştırmayı durdurdu hatası alıyorum. Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Bir de Windows 7 kurup öyle yükseltmeyi deneyeceğim fakat kafama takıldı neden olabilir? Diye anlam veremiyorum. Herhangi bir fikri olan var mı?

Ekran kartı hatası olabilir. NVIDIA sürücüsünü kurmadan dene.
Birçok kaynaktan araştırmalarım sonucu ekran kartı veya wifi sürücüsünden kaynaklı olabilir kanısına vardım haklısınız, fakat temiz kurulum için USB'den boot ediyorum bilgisayarı aynı kod ile mavi ekran hatası veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…