i5 6200U sisteme uygun ve kullanıcı dostu Linux dağıtımı önerisi

Güncellemenize gerek yok aslındna. LTS sürüm kullanıyorsunuz. Tam olarak nasıl bir bildirim?

Yeni linux çekirdeği var hemen güncelleyin tarzında bir bildirim geliyor.
Bildirimleri kapat gibi bir seçenek var mı?
Yinede güncellemek isterseniz "Linux60" / "Linux 6.0.11-1" olanı yükleyebilirsiniz.

Bildirimleri kapat gibi bir seçenek var mı?
Yinede güncellemek isterseniz "Linux60" / "Linux 6.0.11-1" olanı yükleyebilirsiniz.
Rahatsız etme moduna aldım ve bildirimler gitti. Linux 6.0.11 sürümünü yüklemeyi deneyeceğim. Sorun yaşarsam eski sürüme dönme seçeneğim var galiba?

Rahatsız etme moduna aldım ve bildirimler gitti. Linux 6.0.11 sürümünü yüklemeyi deneyeceğim. Sorun yaşarsam eski sürüme dönme seçeneğim var galiba?
Evet hocam, aynı menüden eski sürümü seçerek dönebilirsiniz.

Sıkıntı değil hocam, yapacak birşeyim yok zaten İstediğiniz zaman soru sorabilirsiniz.
Hocam wine ile çalıştırdığım windows uygulamaları panele veya alt tab menüsünde gözükmüyor. Pes 2017 oyununu oynarken alt tab yaptıktan sonra bir daha geri dönemedim çünkü gözükmüyordu. Başka uygulamalarda da durum böyle. Örnek olarak;Uygulama açık olmasına rağmen panelde gözükmüyor

Hocam çok fikrim yok bu durum hakkında. Bottles kullanarak çözebilirsiniz belki.
flatpak install flathub com.usebottles.bottles

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…