i5 6400 GTX 1050 Ti sistemde GTA 5 ve CS:GO'da FPS düşüyor

Merhaba. GTA 5, CS:GO ve Valorant gibi oyunlarda FPS düşmesi sorunu yaşıyorum sanırım. Çok sık olmuyor ama olduğunda can sıkıcı oluyor. RDR2 gibi ağır oyunlarda ise problem yok.

Sistemim:
i5 6400 işlemci.
MSI GTX 1050 Ti 4 GB lp ekran kartı.
Kingston HyperX Fury red 4x2 2133 MHz. RAM.
H110M-S2V anakart.

RAM'dan kaynaklı mıdır acaba? Örneğin CS'de 150 FPS alıyorum en yüksek ayarlarda lakin bir anda 100'e düşüyor ve sonra geri çıkıyor, bu da drop gibi bir şeye sebep oluyor.

Hocam RDR2 ekran kartı bazlı bir oyun olduğu için FPS düşmesini yaşamıyorsunuz anladığım kadarıyla sizdeki sorun işlemcinin fazla ısınması CS:GO Valorant gibi bir oyun işlemciye dayalı çalıştığı için ve işlemcinizde ısındığı için FPS düşmesi yaşıyorsunuz termal macunu uzun süredir yenilemediyseniz yenileyin veya işlemcinizi kontrol edin.

Ayıptır söylemesi 4.5 yıldır yenilemedim hocam. İşlemcinin sıcaklık değerlerini kontrol edeceğim teşekkür ederim. Aslında içimden işlemci almak geçiyor lakin anakartım hem AMD işlemci desteklemiyor hem de i7 7. nesile kadar desteği var. Onlar da stokları tükendiği için satan Ryzen 5 5600'ün 2 katı fiyatlara koyuyor 2. elini. Güncellemeye kalksam sistemi masraf çıkacak bir sürü. Ram almak istiyorum 4x2 ama. Çok sıkıntı cidden.

Kesinlikle artık kurumuştur. Termal macun al ama kalitesiz bir şey alma sakın ben o hatayı yaptım eskisinden daha kötü oldu sende dikkat et alırken hayırlı akşamlar.

Kesinlikle artık kurumuştur. Termal macun al ama kalitesiz bir şey alma sakın ben o hatayı yaptım eskisinden daha kötü oldu sende dikkat et alırken hayırlı akşamlar.
Cooler Master in termal macunu var itopya da F/P 100 liraya düşüyordu onu alacağım takip edip.

Wipaste C2 4Gr 6 W/M-K Yüksek Performansl? Alman Termal Macun Aldım hocam. Hadi bakalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…