i5-6400 GTX 1070 format sonrası bilgisayar çalışmıyor

Sana yap demedim. İddia ettiğin üzerine güncellediğinde 6. nesile olan desteği bitmiş. Demek ki BIOS güncellemesi yaptın. Sana videodaki gibi mi yaptığını soruyorum.
Hayır öyle yapmadım bilgisayardan driver programı yükledim chipset falan kurduktan sonra böyle oldu.

Bu videoda muhtemelen reset tuşu vardır. Zamanında bir anakart inceleme videosunda anakartın üzerinde açma kapama, reset vb. tuşlar vardı. Yoksa bile pinleri bağlayarak resetlemeye çalışmanı tavsiye ederim.
Modeli tam aynı değilmiş. Ama bahsettiğim tuşlar videoda var. Anakartında olup olmadığına bakabilirsin. Muhtemelen anakartının kullanım kılavuzunda nasıl resetleneceği anlatılmıştır.

Son düzenleme:
Bu videoda muhtemelen reset tuşu vardır. Zamanında bir anakart inceleme videosunda anakartın üzerinde açma kapama, reset vb. tuşlar vardı. Yoksa bile pinleri bağlayarak resetlemeye çalışmanı tavsiye ederim.
Modeli tam aynı değilmiş. Ama bahsettiğim tuşlar videoda var. Anakartında olup olmadığına bakabilirsin. Muhtemelen anakartının kullanım kılavuzunda nasıl resetleneceği anlatılmıştır.

Tamam teşekkür ederim deneyeceğim :)

Ekrana görüntü gelmiyor ise BIOS'u sıfırladığınızı nereden biliyorsunuz. Her anakart aynı sürede sıfırlanmıyor. MSI'ın sitesinde nesil konusunda bir şey demiyor ki olsa da saçma olurdu. Yeni nesil işlemcilere destek sağlamak için güncelleme yapılabilir ama eski nesin işlemcileri iptal etmeleri için bir sebep yok. Videodaki gibi yaptığınıza emin misiniz?
Evet videodakinin aynısını yaptım ben sorunsuz yükleme oldu fakat 7. nesil olanı kurdum benimki 8 iken, daha öncedende bios update yaptığım için biliyorum sorunsuz yüklendiğini.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı