İleride şu şekilde konular açmak istiyorsan yeter
Para biriktirip daha iyi PSU al dostum topladığın sisteme yazık etme sonrasında üzülürsün.
Olay yaklasik olarak 20 dakika önce gerçekleşti. Önce pat pat diye ufak 2-3 patlama sesi oldu. Daha sonra ekran karardi ve kasanin arka tarafinda ışık parlamalari oldu. Hemen bilgisayarin fisini cektim. Kasanin icini acip kontrol ettigimde guc kaynaginin asiri isindigini gordum ve biraz da yanik...
Aerocool 500 Watt PSU kullanıyorum. Sistemi geçen hafta tüm bileşenleri sıfır topladım. PSU fanı kasanın altına bakıyor ve kasanın altında mıknatıslı tozluk bir tel var yani PSU fanı kasanın altına üflüyor ve çok fazla ses yapıyor. Hatta kasa masanın üzerinde duruyor. Mouse'u tutarken...
20 ay önce psu patladı gittim 0 psu aldım Aerocool vx plus 500 waat 3 kere 12 volt kablosu yandı neden acaba ? Foto link: https://ibb.co/1Qms4p3
Aynı markanın farklı modelini alan bir kullanıcıdan yorum:
"Asıl problem bu kasayla birlikte gelen PSU. Her ne kadar büyük kuşkularım olsada, "sadece bir-iki ay idare etse yeter, sonra adam gibi bir PSU alırım" diyerek söylediğim bu kasanın içinden çıkan PSU (Aerocool Cylon RGB 600W 80+), daha 5. günde patladı. Patladı deyince mecaz sanmayın, direk kelime anlamı ile patladı, patlama sesleri, yoğun duman ve minik çaplı bir yangın ile birlikte."