- Makaleler
- 3
@KEPAP06 dediğim gibi pek bir seçenek kalmıyor. Sisteminize yeterli olacaktır.
İleride şu şekilde konular açmak istiyorsan yeterÇok fazla çıkamıyorum o yeter herhalde.
Para biriktirip daha iyi bir psu al dostum bütçe az diye elinde olan sistemi tehlikeye atmana gerek yok. Bu sefer elindekinden olacaksın senin için daha zararlı olur. İyi bir PSU olsa zaten bu yorumları yapmam direkt al geç derim.Bütçem az o zaman ne alayım 2 3 k gibi bütçemde yok sen bana ne önerirsin.
Para biriktirip daha iyi bir PSU al dostum bütçe az diye elinde olan sistemi tehlikeye atmana gerek yok. Bu sefer elindekinden olacaksın senin için daha zararlı olur. İyi bir PSU olsa zaten bu yorumları yapmam direkt al geç derim.
İleride şu şekilde konular açmak istiyorsan yeterPara biriktirip daha iyi PSU al dostum topladığın sisteme yazık etme sonrasında üzülürsün.
Bilgisayarımın güç kaynağı patladı
Olay yaklasik olarak 20 dakika önce gerçekleşti. Önce pat pat diye ufak 2-3 patlama sesi oldu. Daha sonra ekran karardi ve kasanin arka tarafinda ışık parlamalari oldu. Hemen bilgisayarin fisini cektim. Kasanin icini acip kontrol ettigimde guc kaynaginin asiri isindigini gordum ve biraz da yanik...www.technopat.net
Aerocool PSU ses ve titreme sorunu
Aerocool 500 Watt PSU kullanıyorum. Sistemi geçen hafta tüm bileşenleri sıfır topladım. PSU fanı kasanın altına bakıyor ve kasanın altında mıknatıslı tozluk bir tel var yani PSU fanı kasanın altına üflüyor ve çok fazla ses yapıyor. Hatta kasa masanın üzerinde duruyor. Mouse'u tutarken...www.technopat.net
Aynı markanın farklı modelini alan bir kullanıcıdan yorum:20 Aylık Güç Kaynağım 3 Kere 12 volt kablosu yandı
20 ay önce psu patladı gittim 0 psu aldım Aerocool vx plus 500 waat 3 kere 12 volt kablosu yandı neden acaba ? Foto link: https://ibb.co/1Qms4p3forum.pchocasi.com.tr
"Asıl problem bu kasayla birlikte gelen PSU. Her ne kadar büyük kuşkularım olsada, "sadece bir-iki ay idare etse yeter, sonra adam gibi bir PSU alırım" diyerek söylediğim bu kasanın içinden çıkan PSU (Aerocool Cylon RGB 600W 80+), daha 5. günde patladı. Patladı deyince mecaz sanmayın, direk kelime anlamı ile patladı, patlama sesleri, yoğun duman ve minik çaplı bir yangın ile birlikte."
Sistemle oyun oynamayacağım takılmak video izlemek için aldım şimdilik orta bir şey yok mu 2K da sistemden pahalı.
Normalde hiç takip etmem o tür konuları ama siz söylediniz diye açtım hocam, sağ olun.@KEPAP06 satıcı güvenilir ise Pylon 550W o fiyattan kaçmaz.
@Atakan Alp Arslan bu arada bunun indirim konusunu açarsanız, daha çok kişi faydalanabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.