i5 6400- R7 265 sisteme kaç W PSU gerekli?

Çok fazla çıkamıyorum o yeter herhalde.
İleride şu şekilde konular açmak istiyorsan yeter 😃 Para biriktirip daha iyi PSU al dostum topladığın sisteme yazık etme sonrasında üzülürsün.
Aynı markanın farklı modelini alan bir kullanıcıdan yorum:
"Asıl problem bu kasayla birlikte gelen PSU. Her ne kadar büyük kuşkularım olsada, "sadece bir-iki ay idare etse yeter, sonra adam gibi bir PSU alırım" diyerek söylediğim bu kasanın içinden çıkan PSU (Aerocool Cylon RGB 600W 80+), daha 5. günde patladı. Patladı deyince mecaz sanmayın, direk kelime anlamı ile patladı, patlama sesleri, yoğun duman ve minik çaplı bir yangın ile birlikte."

Bütçem az o zaman ne alayım 2 3 k gibi bütçemde yok sen bana ne önerirsin.

Bütçem az o zaman ne alayım 2 3 k gibi bütçemde yok sen bana ne önerirsin.
Para biriktirip daha iyi bir psu al dostum bütçe az diye elinde olan sistemi tehlikeye atmana gerek yok. Bu sefer elindekinden olacaksın senin için daha zararlı olur. İyi bir PSU olsa zaten bu yorumları yapmam direkt al geç derim.

Para biriktirip daha iyi bir PSU al dostum bütçe az diye elinde olan sistemi tehlikeye atmana gerek yok. Bu sefer elindekinden olacaksın senin için daha zararlı olur. İyi bir PSU olsa zaten bu yorumları yapmam direkt al geç derim.

Sistemle oyun oynamayacağım takılmak video izlemek için aldım şimdilik orta bir şey yok mu 2K da sistemden pahalı.

İleride şu şekilde konular açmak istiyorsan yeter 😃 Para biriktirip daha iyi PSU al dostum topladığın sisteme yazık etme sonrasında üzülürsün.
Aynı markanın farklı modelini alan bir kullanıcıdan yorum:
"Asıl problem bu kasayla birlikte gelen PSU. Her ne kadar büyük kuşkularım olsada, "sadece bir-iki ay idare etse yeter, sonra adam gibi bir PSU alırım" diyerek söylediğim bu kasanın içinden çıkan PSU (Aerocool Cylon RGB 600W 80+), daha 5. günde patladı. Patladı deyince mecaz sanmayın, direk kelime anlamı ile patladı, patlama sesleri, yoğun duman ve minik çaplı bir yangın ile birlikte."

Attığınız konuların ilkinde, konu sahibi 2. sayfada kasanın "5 yıllık" olduğunu belirtmiş ve nasıl bir sistem belli değil. "12V kablosu yandı" konusu zaten bir şey anlatmıyor. Tamam VX Plus pek de iyi bir model değil de 250W potansiyeli olan bir sisteme imkan çerçevesinde düşünülebilir.

DeepCool PK550D 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri bu ikisinden birisini bütçene uygun alabilirsin. İkisi de bu bütçede iyidir. Xpg Pylon ve Deepcol Pk serisi birbirlerine benziyor ve Dc-dc yapısı bir psuyu önemli kılan etkenlerdendir ve iki üründe de bulunuyor. Aerocool Vx ise bu ürünlerin rakibi bile değil.
Sistemle oyun oynamayacağım takılmak video izlemek için aldım şimdilik orta bir şey yok mu 2K da sistemden pahalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı