i5 6400 R9 380 Sistem uyumu

hakan4122

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistemi toplamayı düşünüyorum , sizce uyumlumu ? i5 6400 2.7 ghz olduğundan eklemedim onu alıcaktım . Kötü yanı nedir ? Youtube ' da kanal açmayı düşünüyorum GTX 960 tercih etmelimiyim ?
Bütçem 2400 Türk Lirası , başka sistem önerebilirsiniz . Anakart ve belleğin mhz ' ları uyumlu değil sorun olurmu ?

Ekran : ASUS 21.5" VS229HA Full HD HDMI VA Monitör bu ekranı düşünüyorum .

Dosya Ekleri

• ideal.png
    ideal.png
    32,9 KB · Görüntüleme: 191
Siteminizde bir sıkıntı yok fakat eğer render, video vs. uğraşacaksanız Nvidia bir ekran kartı almanızı öneririm. Şimdi işlemciye gelince bu ghz bakan bir donanım değildir o zaman benim işlemcim Pentium Dual Core E6800 ve 3.33 ghz hızında çalışıyor yani bu demek oluyor ki i5 6400'den daha iyi :D saçmalamayın lütfen. Anakarta gelirsek sıkıntı olmaz ana kart ramleri otomatik bir şekilde 2133 mhz yapar, yapmaz ise biostan siz yapabilirsiniz fakat sana şu sistemi öneririm, hee işlemci i3 6100 diye kötü sanma bak ghz'i yüksek :D buyur kardeşim;
2500.PNG

Gtx 960 hakkında kafamda soru işaretleri var . çoğu kişi önermedi r9 380 in yanına yaklaşamaz diyorlar . performans açısından high ayarlarda kaç sene gider . hdmı ekran kullanıcam topladığın sistemdeki ekranda hdmı giriş yok , i3 6100 gta 5 de son raddesine geliyormuş i5 6400 e çıkarsam çok fark edermi gereği varmı .

Gtx 960 hakkında kafamda soru işaretleri var . çoğu kişi önermedi r9 380 in yanına yaklaşamaz diyorlar . performans açısından high ayarlarda kaç sene gider . hdmı ekran kullanıcam topladığın sistemdeki ekranda hdmı giriş yok , i3 6100 gta 5 de son raddesine geliyormuş i5 6400 e çıkarsam çok fark edermi gereği varmı .
Hocam siz video işinde uğraşacağınız için GTX 960 önerdim, tabi ki r9 380 daha iyi bir kart. İşlemciye gelirsek bunlar yeni nesil skylake işlemciler ben Pentiumla 7 yıldır geçiniyorum emin olun sıkıntı çıkarmaz pek gerek yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı