i5 6400 + R9 380 Tabanlı Sistem Kaç Watt Tüketir ?

Sorun çıkmaz bende onu önerecektim ama daha önceden mesaj atan arkadaşların saldırısına uğrayacağımı düşündüğüm için onu önermedim. O kasanın 550W bir modeli daha vardı sanırım arada fiyat farkı çok değilse onu alın çünkü güç kaynakları kullanıldıkça verim kaybediyorlar.
 
Eğer bütçe sorunu yaşamazsam Dark N10 ve Corsair Builder 550 Watt alırım ama sorun olursa Aerocool GT Black Edition 500 Watt.
 
@FurkanEmir41 aklıma gece gece bir soru takıldı. Sorum şu Aerocool GT Black Edition 500 Watt modelinde takılı olarak 1 fan geliyormuş 3x fan yeri varmış. Bende düşündüm eğer Aerocool GT Black Edition kasayı alacaksam 2 tane daha fan ekleyip kasayı daha soğuk ve sessiz hale getireyim. Sizden 2 tane fan için en fazla 50 Türk Lirası tutacak şekilde 12 cmlik fan önerisi alabilir miyim ?
 
Tüm sistem 300 ile 450 w arası çeker tahminimce. Yorumları çok okumadım ama bir aerocool 500w kasa muhabbeti var bildiğim kadarıyla o kasa 404 w veriyor 12v dan. O psu nun bu sisteme uzun zaman geçince düşük kalacağını ve resetlemeye başlayacağını düşünüyorum. Ha para verip psu alırsan sağlam bir şey 500w da olsa geleceğe yönelik olur ama hazır psu alacaksan 600w +80 derim ben.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı