i5 6400 + R9 380x Tabanlı Sistem Toplama

Şu ana kadar çok sorun gördüm Sapphire kartlarda. Hatta 2 kere önceden 100 FPS aldığım oyundan şimdi 50 FPS zor alıyorum gibi şeyler duydum. Aynı zamanda ısı sorunu ve mavi ekran hataları verebiliyor. Vatan çalışanlarını da boş ver. Kötü, elinde kalan malları satmaya çalışıyorlar galiba. Hep kötü sistem diziyorlar.

Bozulma risk yüzdesi en fazla olan marka Sapphire'dir aralarında. Ama illa da bozulacak diye bişey yok. Ben mesela 5.5 yıl önce Sapphire HD 4670 aldım 5 sene sonunda bana imkansızı yaşatarak GTA5 te 25-30 fps vermişliği var.

Bozulma risk yüzdesi en fazla olan marka Sapphire'dir aralarında. Ama illa da bozulacak diye bişey yok. Ben mesela 5.5 yıl önce Sapphire HD 4670 aldım 5 sene sonunda bana imkansızı yaşatarak GTA5 te 25-30 fps vermişliği var.

Durduk yere bozulan bir marka değildir umarım. Fps konusu şaşırtıcı gerçekten.

Şu ana kadar çok sorun gördüm Sapphire kartlarda. Hatta 2 kere önceden 100 FPS aldığım oyundan şimdi 50 FPS zor alıyorum gibi şeyler duydum. Aynı zamanda ısı sorunu ve mavi ekran hataları verebiliyor. Vatan çalışanlarını da boş ver. Kötü, elinde kalan malları satmaya çalışıyorlar galiba. Hep kötü sistem diziyorlar.

Bende forumda gezinirken tesadüfen rastlamıştım. Aldığı ekran kartı işlemciyle uyumlu olmadığından düşük fps alması normal, demiştiler. Bana yetkili kişi bu bütçeye en iyi sistem bu şekilde yapılır dedi. DDR4 olması hemde ileriye dönük bir sistem olduğunu belirtti. Bende çevremdeki bu konularla bilgisi olan kişilere sordum, soruşturdum. Gayet güzel gönül rahatlığıyla alabalırsin dediler. Şimdi sizler burda böyle konuşunca moral çöküntüsü yaşadım

Ben Sapphire markasının çok kötü olan bir yanını görmüyorum. PCB'si diğer markalara göre daha ince, bu doğru. Ama oyunlarda FPS düşüşü yaşamazsınız. R9 380 testlerinde en yüksek oyun performansı Sapphire Nitro modelindeydi. Aldığınız ekran kartını çol beğeniyorum ve şu an en iyi F/P ürünlerinden biri. Kart 2 sene içinde bozulursa servise gönül rahatlığıyla verebilirsiniz, çoğu firmanın aksine bire bir ekran kartı değişimi yapıyorlar. Isı borularının nikel kaplı olmaması uzun süreli kullanımda paslanma olacağının göstergesi.

Ben Sapphire markasının çok kötü olan bir yanını görmüyorum. PCB'si diğer markalara göre daha ince, bu doğru. Ama oyunlarda FPS düşüşü yaşamazsınız. R9 380 testlerinde en yüksek oyun performansı Sapphire Nitro modelindeydi. Aldığınız ekran kartını çol beğeniyorum ve şu an en iyi F/P ürünlerinden biri. Kart 2 sene içinde bozulursa servise gönül rahatlığıyla verebilirsiniz, çoğu firmanın aksine bire bir ekran kartı değişimi yapıyorlar. Isı borularının nikel kaplı olmaması uzun süreli kullanımda paslanma olacağının göstergesi.

İçimi rahatlatan bir yorum. Değerli yorumun için teşekkürler dostum.

Öncelikle r9 380 testlerinde tabi en iyisi Saphiree 380x çıkar öyle diyeceğine Asus 380x le bir karşılaştır benimde düşüncem Saphiree 380x ti F/p açısından gerçekten iyi ama Recep Baltaş ın tavsiye etmediği ve üstelik kalitesiz dediği malıda alma taraftarı değilim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı