i5 6400 Sistem

ErenKsrga

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Linkini attığın bilgisayara göre bu daha iyi @Silinen üye .
Ekran Resmi 2016-01-23 23.03.24.png

Beyler butcem 2150 lira max daha çıkamam monitorum var klavye mouse vs. Hepsi var bana i5 skylake 6400 lu sistem toplayabilirmisiniz i3 istemiyorum çünkü bana uzun ömürlü PC lazım dolarda düşer mi sizce 1.5 ay içinde felan?

Beyler butcem 2150 lira max daha çıkamam monitorum var klavye mouse vs. Hepsi var bana i5 skylake 6400 lu sistem toplayabilirmisiniz i3 istemiyorum çünkü bana uzun ömürlü PC lazım dolarda düşer mi sizce 1.5 ay içinde felan?

Valla bende yazın almayı planlıyorum da bende düşmesini umuyorum doların.3 lira nedir ya.

Haklisin usta sistem topladım fakat 2400 lira civarı tutuyor bu PC toplama ustaları da benle bi ilgilense bi onlar da öneride bulunsa hani bi 2.75 bile olsa dolar havalara ucucam :)

Bütçen bu kadar düşükse i3 e sıcak bakmanı tavsiye ederim ki i 3 skylake te gayet uzun ömürlüdür bence bu sistemi toplamalısın.
Screenshot_2016-01-24-13-07-51.png

Sinerji den toplamış bir arkadaş eğer 1660 tl ye topladıysan kesin almalısın seni 4-5 sene götürür en az.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı