i5 6400 Sisteme RAM Önerisi

Kerem Kambur

Hectopat
Daha fazla  
Ben aslında böyle bir konu açmıştım ama şimdi kullandığım bilgisayarı servisine götürdük ana kart yandı dediler 3 gün geçti bilgisayarı açmaya çalıştım ana kart yandı dedikleri bilgisayar açıldı. Şu an bu konuyu dediğim bilgisayarla yazıyorum ama durduk yere kendini kapatıyor bu yüzden sistemi yenileme vakti geldi. Gelelim konuya sistem bu:

bandicam 2016-06-07 21-25-34-999.png

Ben bu sisteme uygun ram arıyorum bide parçalar uyumlu mu?

Ssd yi Samsun 850 evo veya Kingston Hyperx Fury serisiyle değiştirin, ekran kartı olarak Msı veya Sapphire markasını tercih edin. Asus özellikle r9 300 serisinde Amd tarafında biraz daha sorunlu diğer markadalara göre. (Sıcaklık vs. açısından.) Sistemin geri kalanı güzel. 8 Gb DDR4 Kingston Hyperx Fury Cl 14 tek modül bellek alabilirsiniz. Fiyat olarak da uygun hem daha sonradan 16 Gb a yükseltme şansın olur.

Ssd yi Samsun 850 evo veya Kingston Hyperx Fury serisiyle değiştirin, ekran kartı olarak Msı veya Sapphire markasını tercih edin. Asus özellikle r9 300 serisinde Amd tarafında biraz daha sorunlu diğer markadalara göre. (Sıcaklık vs. açısından.) Sistemin geri kalanı güzel. 8 Gb DDR4 Kingston Hyperx Fury Cl 14 tek modül bellek alabilirsiniz. Fiyat olarak da uygun hem daha sonradan 16 Gb a yükseltme şansın olur.
Ama asus soğutma olarak daha kaliteli değilmi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı