i5 6400 Skylake vs i5 4460 Haswell Sistem

TheFlasher

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, bu cumartesi yeni bir bilgisayar alacağım ama karar veremedim. Sizce hangisi ;

Sistem 1 :

upload_2015-11-23_20-42-39.png

Sistem 2 : Monitor hariç 2182 Tl:

Pc.png

Hangisini almalıyım ? Fakat 1. sistemdeki anakart beni şüphelendiriyor çünkü anakartında PCI-e X6.0 var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birincisi 2133 MHz olan ana karta o kadar para verip RAM almaya gerek yok 2133 MHz 8 GB 170 180 civarı sinerjide ardından pentium işlemci bu kart için darboğaz oluşturacaktır bi süre sonra an az i3 6100 tavsiye ederim. Hele anakart A okadar para vermişken kesin i5 6400 den aşağı alınmaması gerektiği kanaatindeyim iyi sosyaller.

Birincisi 2133 MHz olan ana karta o kadar para verip RAM almaya gerek yok 2133 MHz 8 GB 170 180 civarı sinerjide ardından pentium işlemci bu kart için darboğaz oluşturacaktır bi süre sonra an az i3 6100 tavsiye ederim. Hele anakart A okadar para vermişken kesin i5 6400 den aşağı alınmaması gerektiği kanaatindeyim iyi sosyaller.
Vatanda 2133 MHZ ram yoktu maalesef.Ben o karta darboğaz yapacağını zannetmiyorum.

İlk sisteminizde DDR3 ram seçmişsiniz hocam orada yanlışınız var. Benim de size tavsiyem skylake tabanlı sistem almanızdır.

Bu bütçede bir sisteme pentium işlemci mi önerdiniz? :) Ayrıca o işlemci ile ekran kartı darboğaz olacaktır.

İlk sisteminizde DDR3 ram seçmişsiniz hocam orada yanlışınız var. Benim de size tavsiyem skylake tabanlı sistem almanızdır.

Bu bütçede bir sisteme pentium işlemci mi önerdiniz? :) Ayrıca o işlemci ile ekran kartı darboğaz olacaktır.
Darboğaz konusunda emin miyiz ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı