i5 6400 tabanlı sistem toplama

kebap

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben bu sistemi alacağım yarın. Şu an bu kadar param var o yüzden HDD ve ekran kartını sonradan ekleyeceğim. 120 GB SSD bana şu an yeterli Windows 10 + LoL+ CS:GO yükleyeceğim. Sizce sistem nasıl? Ayrıca sistemi "Ebrar Bilgisayar" dan alacağım güvenli midir?
Adsız.png

İnsanlar bir tarafı güçlendirmek için ana kart ve bellekleri en düşüklerden seçiyorlar. Daha kaliteli bir ana kart olabilir ama gerekli değil fakat bu yıl çıkan oyunları oynayabilmen için 12 GB bellekler şart. E3'te gördük sistem gereksinimleri bizi korkutuyor.

Teşekkür ederim. Sistemi çok araştırarak topladım zaten bir sorun çıkacağını düşünmüyordum. Anakart değiş diyince bir şaşırdım doğrusu :D

Bir sorum daha var. Hepsini Ebrar Bilgisayardan alacağım sorun çıkar mı?

Tekrar teşekkürler. Sipariş etmeden önce iyice emin olmak istiyorum. Yaz boyunca çalışarak biriktirdim bu parayı bir şey olursa kahrolurum :) Ebrar Bilgisayardan rahatlıkla sipariş edebilir miyim arkadaşlar? Önceden oradan sistem toplamış biri var mı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı