i5 6400 tabanlı sistem toplama

En geç 2 gün falan beklerim artık sabırsızlanıyorum Eğer biri çıkıpta Ebrar Bilgisayar güvenli dese hemen sipariş edeceğim yani öyle bir durumdayım.

Sende i3 6100 yerine i5 6400 alaydın o zaman Bütçe işi bunlar daha param yok ne yapayım. Bu kadara zor çıktım zaten.

Kimse Ebrar bilgisayar hakkında bir şey bilmiyor mu yahu?
Dostum optik sürücüyü çıkarıp işlemciyi 6500 yap arada 50 TL fark varsa tabi ki.

Çok fark yok ama almışken i5 6500 almanı öneririm. 0,5 GHz için değer bence. 6400 de üzmez seni ama. Sen bilirsin.

Sisteme daha sonra ekran kartı ve harddisk ekliyeceğine göre şu anlık sistem fiyatına göre güzel. Ebrar bilgisayar MSI yetkili satıcısıdır yani güvenilirdir.

Çok fark yok ama almışken i5 6500 almanı öneririm. 0,5 GHz için değer bence. 6400 de üzmez seni ama. Sen bilirsin.
Bütçeyi zorlamayalım hocam daha. Sağol yine de önerin için. Başka böyle sistem toplayacaklar varsa dediklerini yapabilir onlara yardımcı olmuş oldun.
Sisteme daha sonra ekran kartı ve harddisk ekliyeceğine göre şu anlık sistem fiyatına göre güzel. Ebrar bilgisayar MSI yetkili satıcısıdır yani güvenilirdir.
Eminsin değil mi? Yamuk falan yapmaz yani. Parçalar bozuk falan gelirse değiştirirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…