Sende i3 6100 yerine i5 6400 alaydın o zamanİşlemciyi i5 6500 yaparsanız daha iyi olur.
Dostum optik sürücüyü çıkarıp işlemciyi 6500 yap arada 50 TL fark varsa tabi ki.Sende i3 6100 yerine i5 6400 alaydın o zamanBütçe işi bunlar daha param yok ne yapayım. Bu kadara zor çıktım zaten.
Kimse Ebrar bilgisayar hakkında bir şey bilmiyor mu yahu?
Optik sürücüye ihtiyacım var. 6400 ile 6500 arasında çok fark var mı ki?Dostum optik sürücüyü çıkarıp işlemciyi 6500 yap arada 50 TL fark varsa tabi ki.
Bütçeyi zorlamayalım hocam daha. Sağol yine de önerin için. Başka böyle sistem toplayacaklar varsa dediklerini yapabilir onlara yardımcı olmuş oldun.Çok fark yok ama almışken i5 6500 almanı öneririm. 0,5 GHz için değer bence. 6400 de üzmez seni ama. Sen bilirsin.
Eminsin değil mi? Yamuk falan yapmaz yani. Parçalar bozuk falan gelirse değiştirirler mi?Sisteme daha sonra ekran kartı ve harddisk ekliyeceğine göre şu anlık sistem fiyatına göre güzel. Ebrar bilgisayar MSI yetkili satıcısıdır yani güvenilirdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.