caganbey24
Hectopat
Daha fazla
2 gün önce kutusu açılmamış (amazon.com'dan alınan) Gigabyte G1 Gaming 1060 3GB modelini kargodan aldım. Ekran kartını taktığım ilk gün problemler başladı. Bir oyunu ''Alt-Tab'' ile pencere moduna aldığımda ya da oyunu pencere modundan tam ekrana aldığımda siyah ekran verip bilgisayar mavi ekran vermeden reset atıyor. Böyle olduktan sonra ise kırmızı çizgiler oluyor sonra açılış ekranı geliyor. Sebebi nedir? Bütün sürücüler güncel ve format atıldı.
Sistem:
Güncelleme: PUPG oynarken oyunun ana menüsüne dön tuşuna basıncada restart atıyor. Açıldıktan sonra 1 dakika geçmeden donup tekrar restart atıyor. Sonra düzeliyor ama bunu her oyun ana menüsüne dönerken veya oyun kapatınca yapıyor. Sadece PUPG’ye özel değil bu olay bütün oyunlarda böyle. Yardım edin lütfen.
Sistem:
- I5 6400
- MSI Z170-A PRO
- Gigabyte G1 Gaming 1060 3GB
- Thermaltake 550W 80+
Güncelleme: PUPG oynarken oyunun ana menüsüne dön tuşuna basıncada restart atıyor. Açıldıktan sonra 1 dakika geçmeden donup tekrar restart atıyor. Sonra düzeliyor ama bunu her oyun ana menüsüne dönerken veya oyun kapatınca yapıyor. Sadece PUPG’ye özel değil bu olay bütün oyunlarda böyle. Yardım edin lütfen.