i5 6400 ve GTX 1060 Darboğaz Yapar mı?

extact deyip dosyaları çıkaracaksın. Klasör halinde çıkarıyor. Klasörün içinde exe dosyası.
50 dakikada oluşan değerler bunlar, başı çeken ise directX Kernel. Attığınız pdf dosyasına baktığımda grafik kartıyla alakalı olduğunu belirtiyor ama yapabileceğim her şeyi yaptım kartla ilgili. Bios güncelledim, DDU ile sürücü kaldırıp tekrar kurdum, güç sınırını genişlettim, yüksek performans moduna aldım fayda etmedi maalesef.
50 dakikada oluşan değerler bunlar, başı çeken ise directX Kernel. Attığınız pdf dosyasına baktığımda grafik kartıyla alakalı olduğunu belirtiyor ama yapabileceğim her şeyi yaptım kartla ilgili. Bios güncelledim, DDU ile sürücü kaldırıp tekrar kurdum, güç sınırını genişlettim, yüksek performans moduna aldım fayda etmedi maalesef.

Dosya Ekleri

• Screenshot_9.png
    37,3 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_10.png
    23,3 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:

Ekran kartının gecikmesi çok azdı sadece biraz daha azalmış, Daha önce söylemiştim, DDU ile onboard ses kartını silip güncelini kurun.

Ekran kartının gecikmesi çok azdı sadece biraz daha azalmış, Daha önce söylemiştim, DDU ile onboard ses kartını silip güncelini kurun.
DDU yani Display Driver Uninstaller ekran kartı sürücüsü kaldırmaya yarayan bir program. Ses kartı sürücüsünü silme işlemini nasıl yapacak?
@Oikkesh dediklerim sorunu çözecektir. Benzer sorunu benzer sistemle ben yaşıyorum aklına gelebilecek internette yazan her şeyi denedim. RAM 16 ve işlemci i7 6700- i5 6600 veya üstü olmadıkça düzelmiyor. Maalesef işlemcilerimiz ekran kartlarımız için eskisi kadar yeterli değil.

İlk olarak ses sürücüsünü güncelledim. Biraz önce de oyun esnasında resert attı bilgisayar kendine.

Bende her şeyi denedim maalesef olmuyor sanırım haklısınız ilk olarak rami 16gb yapıp kısa zamanda ise 8. veya 9.nesil i5 alıcam teşekkürler.

Sağ tarafta seçeneklerden audi seçmen yeterli!
Bende her şeyi denedim maalesef olmuyor sanırım haklısınız ilk olarak rami 16gb yapıp kısa zamanda ise 8. veya 9.nesil i5 alıcam teşekkürler.

Bak benim sistemim bu; şlemci : I7-2600K 4.4 - 5.1 GHz OC. GPU : Sapphire Nitro+ RX 580 8GB Nitro+ Special edition, Ram : Kingston 12GB DDR3 1333 Mhz 12gb ram fantezi oldu biraz 8'de iş görüyor.
İlk olarak ses sürücüsünü güncelledim. Biraz önce de oyun esnasında resert attı bilgisayar kendine.

Sisteminiz nedir ve güç kaynağın kaçlık?

Dedikleriniz aynen uyguladım fakat hala aynı. Güç kaynağımda gayet yeterli corsair vs650

i5 6400 genel olarak ucu ucuna besleyen bir işlemci zaten. Sistemlerin kullanıldıkça performansı düşer, bundan kaynaklı bir süre kullandıktan sonra darboğaz yapmaya başlıyor. RAM'de alt sınırda. Önce RAM'i, sonra CPU'yu değiştirin.

İ5 4670
RX 570 4G
8G RAM
Corsair VS450w

Hitman 2'deki darboğazı giderdim Raedon settingsteki ayarları yukselttim ve oyunun sunduğu super sampling özelliğini 1.40 yükseltince düzeldi. Tek darboğazı ASC Origins'te yaşıyorum şu an extra bir darboğaz durumu görmedim diğer oyunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…