i5 6400 ve RX 570 Sistem PUBG Mobile Donma Sorunu

qoLLardo

Kilopat
Arkadaşlar sistemim fazlasıyla bu oyun için yeterli.
Sistem özelliklerim: i5 6400, 16 GB RAM, RX 570, SSD kullanıyorum. Ama bu oyunda malesef şu sorunu çözemedim. Sıkıntım tam olarak şu, oyun içerisinde PC sürekli donuyor zzzzzz diye ses geliyor hoparlörden çok iğrenç bir ses, sonra PC kendine geliyor. Bu sorunu ne yoldan çözebilirim acaba? Ayarları ultraya çektim yine sorun devam etti, lowa çektim yine aynı sorun devam ediyor.

Çok anlayamadım ancak belki ısınma sorunu olabilir.Önceden böyle oluyor muydu?

Dostum oyun mobil (Android ve İOS) için tasarlandığından dolayı, sıkıntı çıkarabiliyor. Optimizasyon sıkıntısı var. RTX 2080 ile en düşükte de oynayabilirsin o oyunu, biraz şansa bağlı sayılır. Mobile yerine Lite öneririm.

Pubg mobile'ı bilgisayarda oynuyorsan normal o oyun ekran kartını çok çok az kullanıp işlemciye çok fazla yük bindirdiği için olur.

Oyunu indireli çok olmadı, zaten maksat kız arkadaşımla oyuna girebilmek. Telefonum üzerinden malesef ki giremiyorum. Çünkü depolama alanı dolu günümüz 16 GB hafıza sorunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…