i5 6402p R9 380 Sistem Donma Sorunu

Bilmemne

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem özelliklerim şunlar:
i5 6202p
8*2 2400 Mhz Gskill Ram
Asus Strix R9 380 4G ekran kartı
Asus B150m pro gaming anakart
Cooler Master silenco 650 pure
Cooler Master B600 ver.2
WD 1TB 7200 rpm 64 mb cache Harddisk

Fazlasıyla yazdım sistem özelliklerimi. Anlamadığım bir şekilde oyun oynarken donup kalıyor. Reset atmak zorunda kalıyorum. Bu arada sorunun güç ve ya ısıdan kaynaklandığından şüpheleniyorum. Altılı bir uzatma kablosu kullanıyorum da beşi takılı. Isıdan şüphelenme nedenim ise kasa çok ısınıyor direk köşede hava alması zor bir yerde. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Prize takılı cihazlar çok güç tüketiyorsa sisteme gerekli enerji gitmiyor olabilir sadece monitör ve kasayı prize takıp bir test yapar mısınız ?
Bu imkansız gibi bir şey. Kasa, monitör, hoparlör, modem ve dizüstü bilgisayarım takılı.

Birde uzatma kablosunda topraklama yok. Bundan da olabilir mi?

Sadece monitör, kasa ve modemi takınca; daha az donma oldu. Galiba elektrikten dolayı. Genelde cs:go oynarken her rekabetçi maçta bir donuyordu. Bugün sadece bir kere oldu.

Birde cs:go yu 1280*1024 çözünürlük ve shader ve efektleri kapatarak oynuyorum. Ama plays.tv diye bir program yükledim ekran kartı sürücüsünü kurarken. Bu yüzden biraz daha zorlanıyor bilgisayar.

Yani sorun kesin güçte mi? Yoksa bir ihtimal mi? Bence güçten çünkü dizüstü bilgisayarımı şarja takınca hoporlör ve mikrafon cızırtıyor. Yani güçte bir sorun var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı