i5 6402p Sistem Ne Kadar Eder?

İnsanlar böyle başlıklarda gerçekleri söyleyince kızıyor ama maalesef arkadaş haklı sistem gerçekten dengesizlikler üzerine kurulu.
İleriye dönük olması açısından böyle aldım ilerde i7 6700k gibi işlemciler 3000 MHz Ram takmayı düşündüm ekran kartını ilerde 4k kartlara hazır olması için Z serisi seçtim böyle nedenler vardi ne güzel 1080 gibi ekran kartları çıktı uprade etmeyi düşünürken boyle oldu.

İleriye dönük olması açısından böyle aldım ilerde i7 6700k gibi işlemciler 3000 MHz Ram takmayı düşündüm ekran kartını ilerde 4k kartlara hazır olması için Z serisi seçtim böyle nedenler vardi ne güzel 1080 gibi ekran kartları çıktı uprade etmeyi düşünürken boyle oldu.

Dediğim gibi bu sistemi alan arkadaş büyük ihtimalle oyun için alıcak ama içinde GTX 960 olan bir sistemden ileriye dönük nekadar performans alır bilinmez.

Paraya acil ihtiyacım var demişsiniz size tavsiyem parça parça satmaya çalışın letgo veya sahibindenden uygun bir fiyat söylerseniz hepsini kısa zamanda satabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı