i5 6402P Sistem ne kadar eder?

Peki bütün sistemi ikinci el satış uygulamalarından satmak mı? Parçaları tek tek satmak mı daha karlı?
Emin değilim.
@Lejon işlemciden dolayı fiyatı yüksek tutulursa belki sistemi toptan almazlar. Sistem tama işlemci tek kötü yanı.

Bu bilgisayar oyun oynatır çok güzel. Bende biliyorum ama diğer kişiler benim senin gözünden bakmaya bilir.

Parça parça satarsanda ziyan olur. Çünkü bir parça satılır belki diğerleri satılmaz. Elinde kalır ve zamanlar ucuza satabilirisin.

Emin değilim.
@Lejon işlemciden dolayı fiyatı yüksek tutulursa belki sistemi toptan almazlar. Sistem tama işlemci tek kötü yanı.

Bu bilgisayar oyun oynatır çok güzel. Bende biliyorum ama diğer kişiler benim senin gözünden bakmaya bilir.

Parça parça satarsanda ziyan olur. Çünkü bir parça satılır belki diğerleri satılmaz. Elinde kalır ve zamanlar ucuza satabilirisin.
Evet parçanın elimde kalması gibi bir riske girmekten korkuyorum açıkcası. İşlemci için fiyatı çok daha düşürüp satsam alıcı bulunabilir sanırım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı