i5 6402p ve GTX 1050 ti sistem toplama

Frisby zaten bildiğim kadaıryla, çin markası. Cooler master tavsiyemdir ancak daha pahalıya gelir.
Kasa için max bütçem 300 tl bu civara cooler master vb kaliteli kasa bulmak zor bende mecburen frisby tercih aettim ilerliyen zamanda dolar biraz daha düşerse coler master gibi markalar tercih edebilirim.

O halde tek sıkıntı FRISBY herhalde, onu da değiştirirseniz gayet güzel bir sistem olur. (y)
Max 300 tl bütçem var kasa için bu civarlarda önerebielceğiniz kasa var mı?

Kasa için max bütçem 300 tl bu civara cooler master vb kaliteli kasa bulmak zor bende mecburen frisby tercih aettim ilerliyen zamanda dolar biraz daha düşerse coler master gibi markalar tercih edebilirim.

Max 300 tl bütçem var kasa için bu civarlarda önerebielceğiniz kasa var mı?
O fiyata 500W biraz sıkıntı gibi, bunun FRISBY'den farkı nedir onu da bilmiyorum ama belki bu olabilir, siz yine de iyi bi' araştırma yapın:
XIGMATEK PRAXIS 1801 XCP 500W MidT ATX SİYAH KASA

O halde tek sıkıntı FRISBY herhalde, onu da değiştirirseniz gayet güzel bir sistem olur. (y)
Yorumlar doğrultusunda sistemi çu şekilde güncelledim. Şimdilik elimde bulunan hdd'yi kullanacağım 1-2 ay sonra ise yeni bir hdd alacağım.
Vatan.png

120 GB depolama size yeteceğini düşünüyor musunuz? Bunun büyük bir kısmını Windows dolduracak zaten. Doom, GTA V gibi oyunların 50-60 GB olduğunu düşünürsek yetmez gibi :). SSD yerine 1TB veya 750GB bir HDD alın aynı paraya denk gelir, daha sonra paranız olunca SSD eklersiniz. Onun dışında iyi bir sistem olmuş. Zaten SSD performansa bi' etkisi olmaz.

120 GB depolama size yeteceğini düşünüyor musunuz? Bunun büyük bir kısmını Windows dolduracak zaten. Doom, GTA V gibi oyunların 50-60 GB olduğunu düşünürsek yetmez gibi :). SSD yerine 1TB veya 750GB bir HDD alın aynı paraya denk gelir, daha sonra paranız olunca SSD eklersiniz. Onun dışında iyi bir sistem olmuş. Zaten SSD performansa bi' etkisi olmaz.
Elimde HDD var demiş arkadaş.

Elimde bir adet 320 gb bir adette 500 gb hdd bulunuyor hdd alana kadar elimdekileri kullanırım daha sonra hdd alırım. Ayrıca 20gb windows desek 7gb csgo 60gb gta5 10gb ise günluk hayatta kullandığım programlar olsa bana idare etmek için gayet yeterli olabilir.

Elimde bir adet 320 gb bir adette 500 gb hdd bulunuyor hdd alana kadar elimdekileri kullanırım daha sonra hdd alırım. Ayrıca 20gb windows desek 7gb csgo 60gb gta5 10gb ise günluk hayatta kullandığım programlar olsa bana idare etmek için gayet yeterli olabilir.

Biraz geç gelmiş bana mesaj galiba :D . O zaman hayırlı olsun diyelim :) .

Pentium işlemci olduğuna bakmayın amd nin 860k işlemcisinden daha iyi ve performanslıdır.
Render amaçlı kullanacak iseniz buyrun alın internetten testine de bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1770TL.png
    1770TL.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 79
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı