i5 6402p ve GTX 1060 3G sistem toplama

Fiyatı olabildiğince düşürme çabasındayım RX460 benim işimi görür mü?

CS:GO oynarken çözünürlük 1024x768 shader detayı en yüksek geri kalan bütün ayarlar en düşükte olursa kaç FPS alırım? Videoda çekeceğim ve video içerisinde FPS'in 160 filan olduğunu biliyorum YouTube'da var ama video dışındayken olanı yok.

GTA V oynarken kaç FPS alıcağımı biliyorum Technopat YouTube'da videosu varmış.

Diski bilerek düşürdüm daha ucuz olması için her yerden tasarruf yapmaya çalışıyorum dediğim gibi şuanda bana 1 TB disk fazla zaten ileride RX460'ı satıp yükseltme yaparım aynısını disk içinde uygularım.

bilgisayar 3.png

Fiyatı olabildiğince düşürme çabasındayım RX460 benim işimi görür mü?

CS:GO oynarken çözünürlük 1024x768 shader detayı en yüksek geri kalan bütün ayarlar en düşükte olursa kaç FPS alırım? Videoda çekeceğim ve video içerisinde FPS'in 160 filan olduğunu biliyorum YouTube'da var ama video dışındayken olanı yok.

GTA V oynarken kaç FPS alıcağımı biliyorum Technopat YouTube'da videosu varmış.

Diski bilerek düşürdüm daha ucuz olması için her yerden tasarruf yapmaya çalışıyorum dediğim gibi şuanda bana 1 TB disk fazla zaten ileride RX460'ı satıp yükseltme yaparım aynısını disk içinde uygularım.

Eki Görüntüle 216110
bu sistem zorlanmaz video çekerken fiyatlar uygunmuş hangi site?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı