İ5 6402P ve GTX 960 Battlefield 4 Ultra Performansı

4
60 FPS alırsın, ekran kartı kaç GB olanı?

Oyundan oyuna değişmekle birlikte 10-20 FPS fark olabiliyor. Hevesinizi kursağınızda bırakmak istemem ama keşke almadan önce konu açsaydınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam gittiğim mağazada o model yoktu. Size Yemin ederim ki 2 tane Vatan mağazasına gittim tüm elemanlar nedense bana AMD'ye bulaşma dediler. Bu arada bence 15 FPS o kadar da büyük bir kayıp değil. Yinede memnunum.

Sadece 50-60 lira daha koyup RX 470 alsaydınız bence. 15 FPS büyük bir fark ve neredeyse aynı fiyat iki kart.
Hocam yoktu Vatanda. Zaten babam beni dinlemiyor. Adamda AMD kartlara bulaşma deyince babam bunu aldı. Yani bu kart işimi görmez mi bunu mu demek istiyorsunuz? Oyunlarda yeterli olmaz mı?

Ya o vatan çalışanları ne bilsin ? Anca sallayıp duruyorlar. GTX 960 f/p bir ürünü değil. Neredeyse aynı fiyata 10-20 FPS fark atan kart varken GTX 960 almak olmaz. Ama yinede kaygılanmayın GTX 960 sizi 2-3 yıl götürecektir.

Ya o vatan çalışanları ne bilsin ? Anca sallayıp duruyorlar. GTX 960 f/p bir ürünü değil. Neredeyse aynı fiyata 10-20 FPS fark atan kart varken GTX 960 almak olmaz. Ama yinede kaygılanmayın GTX 960 sizi 2-3 yıl götürecektir.
Tamamdır. Bu kart bile bana yetecektir. Oyunları açsın yeter benim için. :D

1920x1080 Ultra ayarlar 50-60 FPS arası oynarsın sanırım. :)
1920X1080 Ultra ayarlarda 78-120 FPS arasında alıyorum. Ben bile şaşırdım. :D

Ülkemizde ki teknoloji mağazalarinda çalışan personelin çoğunun standart bir müşteriden fazla bilgisi yok. Bir kaç ay önce telefon alırken olmadığını bildiğim halde sırf eleman ne derece bilgili diye cihazda led bildirim ışığı var mı diye sordum var dedi, halbuki yok öyle bisey :) Bu öyle ahım sahim bir bilgi bile değilken bu elemanlar biraz iskembeden sallayabiliyor.

AMD belki nvidia'dan aşağı bir kart olabilir ama gayette f/p kartlara sahip.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı