Hocam gittiğim mağazada o model yoktu. Size Yemin ederim ki 2 tane Vatan mağazasına gittim tüm elemanlar nedense bana AMD'ye bulaşma dediler. Bu arada bence 15 FPS o kadar da büyük bir kayıp değil. Yinede memnunum.
Hocam yoktu Vatanda. Zaten babam beni dinlemiyor. Adamda AMD kartlara bulaşma deyince babam bunu aldı. Yani bu kart işimi görmez mi bunu mu demek istiyorsunuz? Oyunlarda yeterli olmaz mı?
Ya o vatan çalışanları ne bilsin ? Anca sallayıp duruyorlar. GTX 960 f/p bir ürünü değil. Neredeyse aynı fiyata 10-20 FPS fark atan kart varken GTX 960 almak olmaz. Ama yinede kaygılanmayın GTX 960 sizi 2-3 yıl götürecektir.
Ya o vatan çalışanları ne bilsin ? Anca sallayıp duruyorlar. GTX 960 f/p bir ürünü değil. Neredeyse aynı fiyata 10-20 FPS fark atan kart varken GTX 960 almak olmaz. Ama yinede kaygılanmayın GTX 960 sizi 2-3 yıl götürecektir.
Ülkemizde ki teknoloji mağazalarinda çalışan personelin çoğunun standart bir müşteriden fazla bilgisi yok. Bir kaç ay önce telefon alırken olmadığını bildiğim halde sırf eleman ne derece bilgili diye cihazda led bildirim ışığı var mı diye sordum var dedi, halbuki yok öyle bisey Bu öyle ahım sahim bir bilgi bile değilken bu elemanlar biraz iskembeden sallayabiliyor.
AMD belki nvidia'dan aşağı bir kart olabilir ama gayette f/p kartlara sahip.