i5 6402P ve RX 470 Sistem Toplama

oguz1907.

Kilopat
Daha fazla  
Sinerji ve Teknobiyotik siteleri gayet güvenilir ve çok ucuz. Vatandan toplamak istiyorsan senin tercihin artık. Sistemine gelirsek Anakart dışında sistem güzel. Anakart olarak B150 serisi alabiliyorsan al.
Sinerjiden toplayacaktım fakat güvenemedim kargoda falan bi sıkıntı olur diye sizce nasıl yapmalıyım? Vatana gidip bi konuşacağım duruma göre sinerjide olabilir

Asus VP228TE kullanıyorum. Daha yeni aldım oldukça memnunum. Ürünü Gameekstra sitesinden aldım. MNG kargo ile elime 2 günde ulaştı. Öne çıkan özellikleri;

-1MS gecikme süresi
-1920x1080 piksel çözünürlük
-Kendi dahili hoparlörü olması

Eksi özellikleri;

-Sadece DVI ile VGA girişinin bulunması.

Vatan pc deki elemanlar umursamaz bir biçimde topluyor bir buçuk ay önce bir kasa toplattım kablo düzeni berbat cd sürücü bağlanmamış ve kasadaki 4 fandan sadece biri çalışıyor şuan kısacası vatan pc pişmanlıktır. Al teknobiyotik sinerji ebrar pc webdenal bunlar güvenl siteler birçok tanıdık aldı sournsuz eline ulaştı. Bende kredi kartı yok idi bu yüzden vatandan almak zorunda kaldım.

Asus VP228TE kullanıyorum. Daha yeni aldım oldukça memnunum. Ürünü Gameekstra sitesinden aldım. MNG kargo ile elime 2 günde ulaştı. Öne çıkan özellikleri;

-1MS gecikme süresi
-1920x1080 piksel çözünürlük
-Kendi dahili hoparlörü olması

Eksi özellikleri;

-Sadece DVI ile VGA girişinin bulunması.
Teşekkürler yorum için dikkate alacağım. Monitörden pek anlamıyorum da VP228TE ve VP228H arasındaki fark nedir?

Parçaların tümü webdenalda var.

Dosya Ekleri

• 2600.PNG
    2600.PNG
    39,2 KB · Görüntüleme: 214
Vatan pc deki elemanlar umursamaz bir biçimde topluyor bir buçuk ay önce bir kasa toplattım kablo düzeni berbat cd sürücü bağlanmamış ve kasadaki 4 fandan sadece biri çalışıyor şuan kısacası vatan pc pişmanlıktır. Al teknobiyotik sinerji ebrar pc webdenal bunlar güvenl siteler birçok tanıdık aldı sournsuz eline ulaştı. Bende kredi kartı yok idi bu yüzden vatandan almak zorunda kaldım.
Vatandan toplatıp orda bulunmak istediğimi söylesem daha güzel olmaz mı en azından görmüş olurum hemde kargo derdi olmaz. Bu sistemi sinerji ve vatandan toplayıp kıyas yaptım 100-150 lira fark oldu çok bişey değil aslında kargo hariç bir de

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı