Eskiden abimin kullandığı bir bilgisayar vardı bu bilgisayarı babam alıp eve getirdi benim kullanmam için. Bu sistemde Valorant, CS:GO, LoL oynanır mı? Pek bilemediğim için sormak istedim.
O ekran kartı ile Valorant açamazsınız fakat CS:GO 800x600 Low ayarlarda 60 FPS civarı alarak oynayabilirsiniz.
LoL düşük ayarlarda 100 FPS civarlarda oynatacaktır. (Aynı ekran kartı bende de bulunmaktaydı.)
Eskiden abimin kullandığı bir bilgisayar vardı bu bilgisayarı babam alıp eve getirdi benim kullanmam için. Bu sistemde Valorant, CS:GO, LoL oynanır mı? Pek bilemediğim için sormak istedim.
Teşekkürler Hitman'in yeni oyununu sevmiştim (oynamadım)onun dışında Assassin's Creed'i oynayabilirim. Peki Online çok oyunculuda önerebileceğiniz oyun tavsiyesi var mı?
Valorant'ın kapladığı alan büyük diye biliyorum(kaç GB alan kapladığını bende bilmiyorum)o yüzden yükler miyim bilmiyorum bir de bilgisayar eski olunca.
Valorant'ın kapladığı alan büyük diye biliyorum(kaç GB alan kapladığını bende bilmiyorum)o yüzden yükler miyim bilmiyorum bir de bilgisayar eski olunca.