i5-650 GT 730 sistem nasıl?

Böyle satılan sistemlerdeki parçalar örneğin işlemci 15 yıllık oluyor. Ve ekran kartıda ölü bir halde geliyor yani işe yaramaz. Onun yerine 7000TL ikinci el sistem önerisi diye konu açarsanız bu sistemden en az 2.5 kat daha iyi performans alırsınız.

Orkun ısitmak'in videosundan gördüğüm bu sistem nasıldır, sizce alınır mı? Hayatımda hiç bilgisayarım olmadı o yüzden pek anlamam bu işlerden ama öyle çok fazla oyun oynayan biri değilim. En fazla LoL, MC, Valorant falan oynarım yani çok yüksek sistem isteyen oyunlar oynamam. Orkun, videosunda 6300 TL diyordu ama şu an 7000 olmuştur yine de çok uygun o yüzden sormak istedim:

Intel i5-650 GT 730 8 GB DDR3 120GB SSD silvercrost SC-215 hxozl mouse ve hxozl klavye, Snopy sn-8800.

Arkadaşlar kötü bir sistem tamam anladım üzerime gelmeyin yazıda söylemiştim anlamadigimi :D yine de biri benim için uygun fiyatlı çok yüksek performansa gerek olmayan sistemi yazabilir mi?

Orkun ısitmak'in videosundan gördüğüm bu sistem nasıldır, sizce alınır mı? Hayatımda hiç bilgisayarım olmadı o yüzden pek anlamam bu işlerden ama öyle çok fazla oyun oynayan biri değilim. En fazla LoL, MC, Valorant falan oynarım yani çok yüksek sistem isteyen oyunlar oynamam. Orkun, videosunda 6300 TL diyordu ama şu an 7000 olmuştur yine de çok uygun o yüzden sormak istedim:

Intel i5-650 GT 730 8 GB DDR3 120GB SSD silvercrost SC-215 hxozl mouse ve hxozl klavye, Snopy sn-8800.

2. el topla çok daha uyguna gelir. 2. elden de anlamam diyorsan bir konu daha açıp 2. el... Bütçeye uygun sistem önerisi başlığı atabilirsin yardımcı olacaklardır. Ya da YouTube'da illaki 2. el videoları yapan kanallar vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı