i5 650 İçin 200 TL'ye Anakart Önerisi

Zazapaculya

Megapat
Daha fazla  
PC özellikleri:
  • Anakartım H55M-55G.
  • RAM 4 GB G-SKİLL
  • 128 GB SSD Mevcut
  • 250 power everese var
  • Nviada 9600GT 1 GB ekran kartı var
  • İşlemci i5 650
Sorun bu anakart ekran kartlarını zar zor açıyor.
Bu özelliklere uygun 100/200 TL arası bir anakart paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
z
Zar zor açıyor derken ?
anakartın sorunu sabah kalkıp pc yi açınca ekran kartını görmuyor süreç şöyle devam edıyor ekran akrtsız pc bir süre 1-2 saat çalısıyor monıtore ekran gelmıyor siyan ekranda o an sonra pc yi kapıyıp açıyorum ozaman anca ekran kartını göruyor

dün öğlenden bellı pc ekran kartsız calsııyor ve ekran kartını görmuyor ne etsemde olmadı
Anakartta özellik bakımından herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Sorununuz tam olarak nedir?

Eğer 200TL kadar bütçeniz varsa benim önerim şu anki PSU yu satıp sıfır PSU almanız olur.
cevapladım anakart sorununu psu iyi ya iyi çalısıyor anakartım sıkıntılı
evde kötü bi anakart var ddr2 ekran kartını ona bağladımmı dırek goruyor
ama ddr3 anakartım ı görmuyor

z

anakartın sorunu sabah kalkıp pc yi açınca ekran kartını görmuyor süreç şöyle devam edıyor ekran akrtsız pc bir süre 1-2 saat çalısıyor monıtore ekran gelmıyor siyan ekranda o an sonra pc yi kapıyıp açıyorum ozaman anca ekran kartını göruyor

dün öğlenden bellı pc ekran kartsız calsııyor ve ekran kartını görmuyor ne etsemde olmadı
Anladım fakat 100/200 TL'ye 1156 soket anakart bulmanız neredeyse imkansız şuan o anakartlar karaborsada gibi bir şey.

uygun bi anakart önerirmisiniz bu pc ye uyumlu olan
Elimde bir tane anakart var Gigabyte H55 UD3L
16 GB RAM desteği var. Tamamen temiz ve çalışıyor.

4de48963-f88c-44d5-9176-2fe7cf3e89d1.jpg

Bu anakartın aliexress üzerindeki fiyatı. OC için özel olarak üretilmiş anakartlardan. Tamamen katı kapasitörlü ve 16GB 4 kanal RAM desteği var yani 4+4+4+4 olarak kullanabiliyorsun.

01b80d23-5412-4746-98bb-d639754c795b.jpg

GET üzerinden satışını yapabilirim eğer uygun görürsen.
Ama illa sıfır istiyorum diyorsan böyle markaların 1156 anakartlarını TR içerisinde bulamazsın. Bulabileceğin markalar ise kısıtlı. Afox, Quadro marka anakartlar bulabilirsin.

Quadro H55-V5N Intel H55 1156 Soket 1333MHz DDR3 Anakart

Yine tamamen katı kapasitörlü ancak 8GB maksimum bellek kapasitesi var olur diyorsan bunu alabilirsin. En ucuz ve en güvenilir parça şu an bu chipset için bu anakart.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı