i5-650 İçin 800TL'ye Ekran Kartı

OzkaanGungor

Hectopat
Daha fazla  
Black Friday indirimi girmişken hepsiburada gibi sitelerden sistemime ekran kartı güncellemesi yapmak istiyorum. Fortnite, LOL gibi günümüz oyunlarını kesinlikle kasma yapmadan oynatacak bir ekran kartı almak istiyorum. Sistemim şöyle ;
  • Intel® Core™ i5-650 İşlemci 3.20GHz/ Turbo 3.46GHz 4MB
  • 8GB 1333MHZ RAM
  • Nvidia GT 730 4 GB
  • 350 Watt PSU (Tam olarak markasını vs. bilmiyorum)
  • 500 GB HDD
Bu sisteme en fazla 800TL bütçe ile ekran kartı güncellemesi yapmak istiyorum. Ekran kartı olarak hepsiburada'dan bu ekran kartını seçtim. Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1050 Ti D5 4G 128Bit GDDR5 Fiyatı

Önerilerinize ve yorumlarınıza açığım. Şimdiden çok teşekkürler.

@Neko Hocam özellikle senden bir yorum istiyorum. Bu sisteme ekran kartı iyileştirmesi yapsam nasıl olur? Ya da 1050 ti yerine farklı bir ekran kartı mı önerirsin? İlgilenirsen sevinirim ;)

PSU verdiği kanaldan çok düşük verecektir büyük ihtimal. GT1030+PSU güzel seçim olacaktır.

Hocam öncelikle şuan ki güncel sistemimle lol'de 170 fps ile oyuna başlayıp sonlarına doğru 55-70 fps'e kadar düşüyor. Fortnite'de ise tüm ayarlar en düşükte ortalama 30 fps alıyorum. Bu önerdiğiniz değişimlerle oyunlarda alacağım fps farkı ne kadar olacaktır?

Hocam GTX 1050 TI biraz darboğaz yapacaktır bence.

Alınırsa O PSU'nun da değişmesi gerekir zaten.

İşlemci baya kötü maalesef. Intel'in ilk I5 işlemcilerinden. LGA 1156. Böyle olunca daha iyi bir işlemci de takamıyoruz.

@Jira @Nazım Paşa @Pantheon @Hüseyin Ay

Son düzenleme:
PSU'nun markasını bilmesem de iyi olmadığı kesin. Turbox kokusu alıyorum. 1050 TI darboğaz yapar. En iyisi şimdilik PSU + 1030 bütçen artar artmaz da sat o PC'yi yeni konu aç.

Hocam GTX 1050 TI biraz darboğaz yapacaktır bence.

Alınırsa O PSU'nun da değişmesi gerekir zaten.

İşlemci baya kötü maalesef. Intel'in ilk I5 işlemcilerinden. LGA 1156. Böyle olunca daha iyi bir işlemci de takamıyoruz.

@Jira @Nazım Paşa @Pantheon @Hüseyin Ay

PSU'nun markasını bilmesem de iyi olmadığı kesin. Turbox kokusu alıyorum. 1050 TI darboğaz yapar. En iyisi şimdilik PSU + 1030 bütçen artar artmaz da sat o PC'yi yeni konu aç.

Bilgisayarı satamıyorum 1500 liraya aldım, alıcısı çıkmıyor. Ama oyunlara da bağımlı durumda bir insanım. Fortnite , Lol , Cs:go gibi oyunları oyunun her noktasında en kötü +60 Fps olarak oynamak istiyorum. Bu sisteme bir PSU ve 1030 ile bu Fps'i alabilir miyim?

Bilgisayarı satamıyorum 1500 liraya aldım, alıcısı çıkmıyor. Ama oyunlara da bağımlı durumda bir insanım. Fortnite , Lol , Cs:go gibi oyunları oyunun her noktasında en kötü +60 Fps olarak oynamak istiyorum. Bu sisteme bir PSU ve 1030 ile bu Fps'i alabilir miyim?
Demek 1500 TL Turbox seni çok güzel kazıklamış kardeşim, geçmiş olsun.

Dediğin Turbox falan ne demek bilmiyorum. Şurda öneri istiyorum boş yorum değil kardeşim.
Boş yorum değil aslında içinde bulunduğun durumu özetledim denebilir. Öneri olarak ise en kısa sürede o sistemi elden çıkartıp sıfırdan bir sistem toplamanı tavsiye ederim çünkü o sisteme para harcamaya değmez pek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı